Algemeen

Helaas: Géén Vulture, Miles Morales & Kingpin in 'Spider-Man: Far From Home' volgens regisseur Jon Watts

De film focust op een nieuw avontuur.

door Jeffrey Kouters om 06:14 in Algemeen
In juli verschijnt Spider-Man: Far From Home, de eerste solofilm in het Marvel Cinematic Universe (MCU) na de heftige gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In een nieuw interview heeft terugkerend regisseur Jon Watts bevestigd welke personages we sowieso niet in de film te zien zullen krijgen.

Géén Kingpin...
In de tweede trailer van Far From Home zagen we een stel criminelen met geavanceerde wapens. Een aantal fans hoopt dat Wilson Fisk alias de Kingpin (Vincent D'Onofrio), een personage uit de gecancelde Netflix-serie Daredevil, het meesterbrein achter deze bende is. Fans hopen hem terug te zien in de films, maar Watts heeft helaas slecht nieuws. "Ik wil daar eigenlijk niet teveel over kwijt, maar ik kan wel zeggen dat deze groep criminelen niet specifiek aan Kingpin verbonden is", vertelt hij.

Géén Miles...
Donald Glover speelde straatcrimineel Aaron Davis in Homecoming. In die film praat Davis over zijn neefje Miles Morales, die in de comics ook een spinnenman is (Morales stond ook centraal in Into the Spider-Verse). Inmiddels zijn de nodige jaren gepasseerd in het MCU, dus wellicht is Morales nu oud genoeg om te beginnen aan zijn carrière als superheld. Toch maakt hij volgens Watts (vooralsnog) niet zijn debuut. "Hij zit op dit moment niet in de film, maar wie weet voegen we hem op het laatste moment nog wel toe...", antwoordt hij ietwat cryptisch.

Géén Vulture...
Watts ontkracht ook het gerucht dat Michael Keatons Adrian Toomes alias de Vulture en Laura Harrier als zijn dochter Liz te zien zijn in Far From Home. Variety, doorgaans een betrouwbare bron, meldde dat in mei vorig jaar wel. Voor veel fans was dat een teken dat Marvel zou werken aan de opbouw van de Sinister Six, een bekend schurkenteam uit de comics. Het kan natuurlijk ook zijn dat Watts hier liegt om de terugkeer van Keaton als een verrassing te bewaren.

Wél een gave nieuwe trailer...

Spider-Man: Far From Home draait vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Ik zie graag Spidey in een trilogy met afsluitend een Sinister Six film als eindconclusie.

Daarnaast zou ik Spidey graag terug willen zien in New Avengers en dat ze toewerken aan een volgende afsluitend project voor de nieuwe saga: New Avengers/X-Men/Fantastic Four in Secret Wars!

Filmziener

Avatar

Het zou een beetje vreemd zijn als de regisseur alle verrassingen spoilt. Natuurlijk ontkent hij alle geruchten!

Rich Art

Avatar

Keaton zal wel opduiken in een after-credit scene, gok ik zo...

eltorro

Avatar

Niet zo gek dat Miles Morales voorlopig niet komt opdagen. De huidige Peter Parker is voor een deel gebasseerd op Miles Morales. En ik denk niet dat ze twee de zelfde karakters in een film willen hebben.

LeonardoPacino

Avatar

Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk is voor dé reden waarom Daredevil zo geslaagd was. Het zou mooi zijn als Disney daar nog iets mee doet, maar ik ben bang dat we het laatste van hem gezien hebben.

NieuwsFilm

meest populair