Topher Grace wil niet meer denken aan zijn rol als Venom in 'Spider-Man 3'

Topher Grace wil niet meer denken aan zijn rol als Venom in 'Spider-Man 3'

Grace blijkt niet zo trots te zijn op deze grote filmrol.

Net als veel fans, kijkt Topher Grace (Under the Silver Lake, BlacKkKlansman) niet positief terug op zijn rol als Venom in Sam Raimi's Spider-Man 3 (2007). De acteur heeft door de jaren heen meermaals zijn frustratie geuit over het project. Dinsdag was hij te gast bij de talkshow Busy Tonight en daar kwam de rol opnieuw ter sprake.

Topher Grace (40) heeft een rijk oeuvre. Toch wil hij liever niet aan élke acteerrol herinnerd worden. Fans, maar vooral ook haters, maken echter gretig gebruik van de waslijst aan rollen die Grace heeft gespeeld om over hem te praten op social media. Zo wordt hij nog steeds bestookt met negatieve reacties over zijn vertolking van schurk Eddie Brock alias Venom in Spider-Man 3.

Gelukkig blijkt Grace een selectief geheugen te hebben en kan hij wel lachen om die negatieve berichten. "Als mensen tegen me zeggen dat ik een vreselijke Venom was, dan doe ik net alsof ik niet meer weet over welke film ze het precies hebben", vertelt hij aan presentatrice Busy Philipps, voordat hij nog een slok van zijn drankje neemt. "Ik moet dan zelf ook altijd even googlen", grapt hij.

NieuwsFilm

meest populair