Marvel heeft geen plannen voor 'Iron Man 4'

Marvel heeft geen plannen voor 'Iron Man 4'

Na drie eigen films voorlopig geen nieuwe solo-avonturen voor de ijzeren man.

Met Iron Man trapte Marvel Studios in 2008 het Marvel-filmuniversum af en binnen een paar jaar werd Robert Downey Jr.'s Tony Stark a.k.a. Iron Man hét gezicht van de franchise die ondertussen meer dan $20 miljard heeft opgebracht. Na Iron Man verschenen er nog twee films. Denkt Marvel Studios na over een vierde Iron Man-film in de volgende fase in het Marvel Cinematic Universe?

Via Screen Rant wordt duidelijk dat er binnen Marvel niet gesproken wordt over een vierde film. De website sprak met Iron Man en Iron Man 2-regisseur en Happy Hogan-acteur Jon Favreau tijdens een bezoek aan de set van Spider-Man: Far From Home:

[h]"We hebben het niet over deel 4 gehad. Ik heb er wel met Kevin over gesproken om te zien wat ze van plan zijn, maar we vinden het absoluut geweldig om samen te werken en we houden van deze personages. Dus we praten over wat het zou kunnen zijn, en we maken altijd grapjes over de 'Freak'-verhaallijn. Dit is een Happy Hogan-verhaallijn waarin hij in een Hulk-achtig personage verandert. Daar maken we wel grapjes over, maar nog geen plannen."

Als je Avengers: Endgame hebt gezien, dan weet je dat een vierde Iron Man op den duur zeker mogelijk zou kunnen zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Lees het artikel 'Krijgen we een vierde 'Iron Man'-film?'

NieuwsFilm

meest populair