Pennywise wordt 'schokkender' in 'IT: Chapter Two'

Pennywise wordt 'schokkender' in 'IT: Chapter Two'

Plus nieuwe foto's uit het vervolg.

Deed jij het in je broek van de clown Pennywise in de Stephen King-verfilming IT uit 2017? Velen gaven aan dat ze 'het' helemaal niet zo eng vonden. Nu belooft Pennywise-acteur Bill Skarsgård dat zijn personage "schokkender" wordt in het vervolg.

In gesprek met Entertainment Weekly zei Skarsgård dat er nog "veel te ontdekken" is aan zijn personage in IT: Chapter Two. "Je kunt hem veranderen of hem gekker maken, maar hij is niet echt gebonden aan continuïteit zoals een normaal personage. Nu kunnen we zijn onvoorspelbaarheid verkennen aangezien we het personage aan het publiek hebben geintroduceerd. We kunnen ze nog shockeren."

Pennywise draait rollen weer om
Aan het einde van de eerste film zien we dat Pennywise bang is. Dit is iets dat 'het' nog nooit heeft meegemaakt. "Nu heeft hij iets meegemaakt dat hij anderen altijd heeft aangedaan... Er komt een verschuiving in de tweede film," aldus Skarsgård. "Het voedde haat en woede jegens de kinderen die in deze film volwassenen zullen zijn, dus ik denk dat er misschien een nog wredere Pennywise is. Hij gaat er echt voor."


De film van Warner Bros. en regisseur Andy Muschietti verschijnt op 5 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder enkele foto's uit de film / trailer!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair