'Iron Man 3'-acteur over verrassing in 'Avengers: Endgame' en zijn toekomst

Zou hij Iron Lad worden?

Voor wie Avengers: Endgame heeft gezien weet dat acteur Ty Simpkins (Insidious, Jurassic World) te zien is in de afrondende vierde Avengers-film. Nu de Infinity Saga compleet is, is het uitkijken naar de nieuwe avonturen van de Marvel-helden. Is Simpkins bereid om bijvoorbeeld Iron Lad te worden?

In Iron Man 3 uit 2013 ontfermt Robert Downey Jr.'s Tony Stark zich over het jongetje Harley Keener, de rol van Simpkins. In Endgame is de opgegroeide Keener te zien tijdens het grootse afscheid van Stark. "Het was zo gaaf om terug te komen," aldus Simpkins over zijn terugkeer. "Toen ze me terugriepen, schreeuwde ik het uit in de auto. Aanvankelijk werd niet direct bevestigd dat ik terug zou komen; ik wilde het niet verknoeien. Mijn moeder vroeg 'Wat is het? Wat is het?' en ik kon het haar niet vertellen!"

Stark en toekomst Keener in MCU
"Ik vind het leuk om te denken dat ze nog contact hadden en dat Tony nog steeds voor hem zorgde, want voor Harley was die band hecht en hij was de enige vaderfiguur voor hem. Dus dat is waar ik aan dacht tijdens de begrafenisscène, over hoe verdrietig Harley zou zijn geweest," zei Simpkins over zijn korte optreden in Endgame.

Zijn aanwezigheid zal niet zonder reden zijn. Er wordt gespeculeerd dat hij het op den duur het Iron Man-harnas aantrekt. Eén van de opties is dat hij uitgroeit tot Iron Lad, in de comics een jongere versie van Kang the Conqueror vanuit de toekomst. Iron Lad leidt de Young Avengers. "Ja, 100%. Dat zou ik geweldig vinden," zei de enthousiaste Simpkins volgens IGN, ook al zou dat betekenen dat hij eventueel een slechterik moet spelen. "Ik zou het doen. Ik zou het doen. Zonder enige twijfel."



NieuwsFilm

meest populair