Celebrity

Bezoekers Disneyland stomverbaasd als cast 'Spider-Man: Far From Home' opduikt

Zouden jullie het hebben zien aankomen?

door Rik Timmer om 10:19 in Celebrity
Hoewel het nog zo'n twee maanden duurt voordat Spider-Man: Far From Home uitkomt, lijken de makers en castleden ons warm te willen maken met gebruikmaking van vermakelijke stunts. Zo kroop hoofdrolspeler Tom Holland onlangs weer in het spinachtige superheldenpak en ging incognito op de foto met meerdere bezoekers in Disneyland. Al snel werd hij door zijn collega's vergezeld. Zie de video hieronder.

Deze is online geplaatst via Twitter. We zien de 22-jarige Engelsman vriendelijk omgaan met een groep bezoekers die hem nadoen en enkele, bekende Spider-Man-houdingen aannemen. Terwijl Holland hen bezighoudt duiken acteurs Jake Gyllenhaal, Jacob Batalon en Zendaya Coleman op. Nadat ze hun aanwezigheid hebben bekendgemaakt volgt Holland hun voorbeeld en doet zijn masker af.


Continuering
Spider-Man: Far From Home volgt het vorige deel Spider-Man: Homecoming op en borduurt ook verder op de ontwikkelingen die in Avengers: Endgame plaatsvonden. Na de grootse strijd die zich in de box-office-hit voordeed gaat Peter Parker met zijn klasgenoten op schoolreis naar Europa. Helaas voor Parker zal hij niet zoveel van zijn bezoekje kunnen genieten wanneer voormalig S.H.I.E.L.D.-hoofd Nick Fury (Samuel L. Jackson) onverwachts op de stoep staat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair