Sylvester Stallone in trailer 'Escape Plan: The Extractors' - al het derde deel!

Sylvester Stallone in trailer 'Escape Plan: The Extractors' - al het derde deel!

Alweer het derde deel na het bedenkelijke Escape Plan 2: Hades.

Even geleden noemde Sylvester Stallone het vervolg op de gevangenis-actiefilm Escape Plan (2013) nog "slechter dan slecht" en nu kun je via onderstaande trailer beoordelen of het vervolg op dat dramatische Escape Plan 2: Hades (2018) mogelijk een stuk beter gaat worden.

In Escape Plan: The Extractors van regisseur John Herzfeld zien we naast Stallone opnieuw Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en 50 Cent (Den of Thieves). Andere rollen zijn onder meer voor Jaime King, Harry Shum Jr., Devon Sawa en Russell Wong.


In The Extractors raakt de dochter van een machtige zakenman uit Hongkong vermist in wat lijkt een routine losgeld affaire. Als Breslin en zijn team verder onderzoek plegen ontdekken ze dat de schuldige de gestoorde zoon is van één van hun voormalige vijanden. Hij blijkt tevens de geliefde van Breslin gekidnapt te hebben en houdt haar vast in de enorme gevangenis genaamd Devil's Station.

Begin juli verschijnt Escape Plan: The Extractors in de States op schijf en video on demand. Wordt dit een betere Escape Plan dan het voorgaande tweede deel?

NieuwsFilm

meest populair