'X-Men: Dark Phoenix' doet aanpak 'Avengers: Endgame' dunnetjes over

Nieuwe trailer leunt op eerdere X-men films.

Zou Walt Disney de marketing voor X-Men: Dark Phoenix hebben overgenomen sinds ze definitief eigenaar zijn van filmstudio 20th Century Fox? Onderstaande soort van featurette / trailer met de titel 'The X-Men Legacy' laat namelijk beelden zien uit de voorgaande films en dit zagen we recent ook in een trailer voor de kaskraker Avengers: Endgame.

Onderstaande video is een soort van featurette-trailer waarin de complete franchise (exclusief Deadpool) voorbijkomt. Net als bij Avengers: Endgame zien we beelden uit de eerdere films en worden de titellogo's gebruikt om ons te wijzen op de eerdere successen.


Phoenix Will Rise-trailer
En hieronder de video 'Phoenix Will Rise' met een vergelijkbare opzet. Ook nu wordt er flink gekeken naar de eerdere successen. De vraag is uiteraard of deze aanpak succes gaat brengen voor het afrondende Dark Phoenix.


Simon Kinbergs Dark Phoenix rond de krachtige mutant Jean Grey (Sophie Turner) is vanaf 6 juni te zien in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder vier gave nieuwe affiches voor de X-Men film.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair