Algemeen

'Split' regisseur M. Night Shyamalan begint aan nieuw project!

Wat kunnen we verwachten?

door Wouter Drummen om 05:36 in Algemeen
Regisseur M. Night Shyamalan heeft al heel wat goed werk geleverd; zo bracht hij ons o.a. Unbreakable en Split, maar het derde deel, Glass, werd helaas niet erg goed onthaald. Shyamalan liet weten erg teleurgesteld te zijn over de negatieve recensies, maar hij is inmiddels wel alweer aan een nieuwe science-fiction film bezig!

Het wordt niet Shyamalan's eerste sci-fi flick; zo bracht hij in 2002 ook de film Signs uit, met o.a. Mel Gibson en Joaquin Phoenix. Deze film wordt nog steeds gezien als een van zijn beste. Helaas bracht hij ook de science-fiction After Earth uit, waarin Will Smith en zijn zoon Jaden spelen: deze wordt gezien als een van zijn mindere films. Maar zo is het altijd gegaan met films van Shyamalan; sommige zoals o.a.The Sixth Sense en The Visit werden sterk onthaald, terwijl films zoals The Last Airbender en The Happening iets minder indrukwekkend waren...

Wat te verwachten
Erg veel is er nog niet bekend over het project, buiten wat de regisseur op zijn Twitterpagina heeft gepost: ''Ik ben bezig met het schrijven van een nieuw film. Hij heeft een leuke science-fiction twist. Het voelt echt goed om aan een nieuwe film te beginnen!''

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Je kunt beter lage verwachtingen hebben bij deze regisseur. Want soms maakt hij een meesterwerk en soms is het 3 keer niks..

centr1no

Avatar

Welk meesterwerk heeft hij gemaakt dan?
Het zijn bijna allemaal redelijk vermakelijke films met hetzelfde trucje, dat naar mijn idee alleen bij The Sixth Sense echt goed werkte.
En als hij met ander materiaal aan het werk gaat, zoals After Earth of The Last Airbender dan is het resultaat gewoon niet goed.

starbass

Avatar

Alleen After Earth en Signs vond ik niets aan, de rest is goed te kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair