Algemeen

Disney vindt regisseur voor eerste live-action 'Rescue Rangers'-film (ja, Knabbel en Babbel uit jouw jeugd!)

Het wordt geen oorsprongs- of detectiveverhaal!

door Jeffrey Kouters om 11:11 in Algemeen
Disney heeft Akiva Schaffer, voornamelijk bekend van de komediegroep Lonely Island, ingehuurd voor de regie van Rescue Rangers, de eerste live-action-film over de bekende grondeekhoorntjes Knabbel en Babbel.


Knabbel en Babbel bestaan al sinds 1943, maar kregen in 1989 een volledige make-over met de cartoon Rescue Rangers. Hierin vormen de twee eekhoorntjes een detectiveteam waarin Knabbel de serieuze en Babbel de humorvolle partner is. Dat zorgde voor een leuke dynamiek die nu in een hybride live-action- en animatievorm vertaald mag worden naar het witte doek.

Achter de schermen
Dan Gregor en Doug Mand hebben het script geschreven. Rescue Rangers wordt geen oorsprongsverhaal, zo weet The Hollywood Reporter te melden. Daarnaast volgt de film ook de detective-insteek van de serie niet. In plaats daarvan wordt Rescue Rangers omschreven als een 'coole, meta, zelfbewuste' film.

David Hoberman en Todd Lieberman, de producenten achter The Muppets (2011) en Beauty and the Beast (2017), zullen ook dit project produceren. Het is niet bekend welke distributieplannen Disney voor Rescue Rangers heeft. De studio zou de film uit kunnen brengen in de bioscoop, maar een release op zijn nieuwe streamingdienst Disney+ behoort ook tot de mogelijkheden.


Rescue Rangers heeft nog geen releasedatum.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Hahaha al deze films en serie.s heb ik nog op videoband en dvd staan. Was een geweldige serie, dus nu er een live film van gemaakt word, doe maar niet verpest niet zo een leuke serie met een live action film

Sander_1107

Avatar

word toch veel te gek, al die live action shit

Goku32

Avatar

Klopt Sander het is net alsof Hollywood niks meer weet. En dan gaan ze alles van de jaren 80,90, allemaal opnieuw uitbrengen op een fouten manier

Zembo

Avatar

Gaat wellicht in het zelfde rijtje als de nieuwe space jam film. Geen doelgroep meer voor en beetje ouderwets. Meer voor de videoband generatie zoals goku het zegt.

Master Of Films

Avatar

Leuk, ik heb nooit eerder live action knaagdieren gezien van Disney....oh wacht!

Deweb

Avatar

What's next? Live action Ducktales?

NieuwsFilm

meest populair