Woody ondergaat grote verandering in 'Toy Story 4'

Woody ondergaat grote verandering in 'Toy Story 4'

Bijzondere relatie verandert alles...

In de voorgaande jaren heeft cowboy Woody (Tom Hanks) al flink veel veranderingen doorgemaakt. Met zijn nieuwe eigenaar aan het einde van Toy Story 3 leek Woody zijn grootste verandering gehad te hebben. Maar volgens een van de producenten komt er in Toy Story 4 nog een grotere verrassing aan...

Volgens Toy Story-producent Jonas Rivera heeft de vierde en laatste Toy Story-film wel een grote verandering in petto. "Toen we besloten een vierde film te gaan maken, moesten we ook nadenken over een verandering. We dachten: Wat zou de grootste verandering in iemands leven kunnen zijn? Toen dachten we al snel aan veranderingen binnen een relatie."

Bo Peep
De kans is groot dat Rivera in het interview refereert aan Woody's relatie met Bo Peep. Het is duidelijk dat de oude vlam van de cowboy in de nieuwe film een heel ander pad heeft ingeslagen.

Ook Woody zelf is flink veranderd, volgens Rivera: "Het voelt voor hem echt als een tweede kans, zijn nieuwe eigenaar. Het blaast echt nieuw leven in zijn personage, zijn karakter."



Toy Story 4 is vanaf 26 juni te zien in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair