Algemeen

Gave foto 'Avengers: Endgame' toont zes originele Avengers met Loki

Dit was toch wel een erg gave scène in de vierde Avengers-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In The Avengers uit 2012 zagen we de zes originele film-Avengers voor het eerst samen. Ze namen het in de eerste Avengers-film op tegen de slechterik Loki en dit leverde een mooi slagveld op in New York. Lange tijd was de film van Joss Whedon de financieel succesvolste superheldenfilm ooit gemaakt. Let op: spoilers voor Avengers: Endgame.

In het nog veel succesvollere Endgame keren we terug naar 2012 op het moment dat de Avengers het opnemen tegen Loki. Uiteraard weten ze hem te verslaan en in een belangrijke tijdreis-scène in Endgame zien we hoe de slechterik gevangen wordt genomen. Enkele Avengers kijken toe hoe hun 2012-versies hun zaakjes regelen. Uiteraard verloopt de missie vervolgens niet helemaal als gepland.

2012-Avengers
Hieronder zie je tussen de regisseurs Anthony Russo en Joe Russo de cast staan, met Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Tom Hiddlestons Loki, Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye, Scarlett Johanssons Natasha Romanoff / Black Widow, Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man en Chris Hemsworths Thor, helemaal in The Avengers-stijl!

Dit bericht bekijken op Instagram

The OG's...

Een bericht gedeeld door The Russo Brothers (@therussobrothers) op6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sharky13

Avatar

Heb na lang wachten afgelopen vrijdag Endgame gezien in de bios. Helaas moet ik bekennen dat ik een beetje teleurgesteld ben door de film. Natuurlijk had ik ook torenhoge verwachtingen die misschien moeilijk te voldoen zijn, maar het viel mij een beetje tegen en daar baal ik van want had hier enorm veel zin in. Het beloofde spectakel bleef mijns inziens een beetje uit, het duurde erg lang voor het losbarste en toen dat eenmaal gebeurde was dat ook vrij snel afgelopen vond ik. Erg jammer, niet helemaal met een voldaan gevoel de bios uitgelopen.

Chrischzz

Avatar

Dat heb ik dan weer niet.
Zijn er dingen die iets tegenvielen? Ja, die waren er. Zoals het gemis van een goed Hulk gevecht.

De tegenvallende Captain Marvel, had verwacht dat ze meer betrokken zou zijn na haar oproep door Fury. Het enige wat ze deed was langskomen, meelopen er weer vandoor gaan om, geen idee wat te doen in het universum, opeens terug te komen en niet eens echt een goed gevecht te doen met Thanos.

Ik kreeg de indruk dat ze meer moeite hadden met de "oude" Thanos uit het verleden dan met de tegenwoordige tijd Thanos die in Infinity War.

Het eindgevecht was misschien wat aan de korte kant, maar anderzijds ook weer een verademing dat het geen eindeloos slagveld was zoals we in bijvoorbeeld de TRansformers films gezien hebben of zelfs als in Inf.War.

Liever een goed eindgevecht, dan een overdreven langdurig gevecht. Verder vond ik de film zeker geslaagd en een best einde van deze reeks.

Jaws

Avatar

voor mij was het een grote tegenvaller. jammer op naar de volgende.

ridjieddo

Avatar

Superfilm, heeft me aangenaam verrast. Zoveel kleine momentjes die me toch lang zullen bijblijven. Eindgevecht precies goed, te lang zou onnatuurlijk overkomen. Het is immers geen anime waar ze 10 uur stil staan om eindeloos te gaan kletsen. Heb zoveel zin om Infinity War en Endgame back to back in de extended versions te zien.
Heb trouwens van het weekend Age of Ultron gezien, beetje ondergewaardeerd, zeker als je Iron Man’s visioen weer ziet en hem Endgame hoort zeggen.

JMRG

Avatar

^

JMRG

Avatar

Lekker 5 uurtjes naar Infinity War en Endgame kijken zodra Endgame op blu-ray is!

nieuwslaatste nieuws

meest populair