Video

Eerste verwijderde scène van 'Captain Marvel'!

Er blijkt een heus Starforce-klasje te zijn!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Video
Marvel heeft een eerste verwijderde scène van Captain Marvel vrijgegeven. In deze filmclip leert Starforce-leider Yon-Rogg (Jude Law) een groep rekruten meer over de Skrulls, aliens die van gedaante kunnen wisselen. Vers (Brie Larson) luistert mee op de achtergrond.

Marvel heeft via de Amerikaanse filmsite io9 een verwijderde scène van Captain Marvel onthuld waarin het conflict tussen de Kree en Skrulls centraal staat. Het betreft één van de zes weggeknipte scènes die op de Blu-ray-uitgave van Captain Marvel (die in Nederland vanaf 12 juli in de schappen ligt) meegeleverd zullen worden. Later dit jaar verschijnt de film ook op streamingdienst Disney+.

Sterk, maar overbodig
Hoewel de scène sterk is, voegt deze weinig toe aan de film. De informatie die hier wordt gegeven over de Skrulls en de Supreme Intelligence (Annette Bening) wordt immers - op het bestaan van het speciale Starforce-klasje na - ook wel duidelijk in andere delen van de film.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

realkane

Avatar

Wat mij betreft hadden ze beter de complete film kunnen verwijderen.
Maar dit is maar mijn mening Smiley face

Master Of Films

Avatar

En ik deel je mening realkane.
Want met een goeie regisseur, scriptschrijver + een actrice met hart voor haar karakter en geen politieke agenda was het nog een toppertje geworden.

5ieb

Avatar

ai ai ai, wat vind ik haar toch geforceerd overkomen. Geen fan van haar.

Gigan72

Avatar

Een zeer slechte actrice

realkane

Avatar

Precies MOF.

Ik word net als zovelen doodmoe van dat politiekcorrecte gekonkel van vooral Hollywood met helaas vooral Disney voorop. Ik heb niets tegen badass vrouwelijke personages. Denk aan Ripley Sarah Conner in T2 uma thurman in kill bill leia in de oude starwars films enz enz.
Maar dat opgedrongen SJW gejank om toch vooral die 5 procent agressieve azijnzeikers bevriend te houden komen mijn strot uit. Ik geef er geen moer om of een personage man vrouw wit zwart bruin geel homo herero lesbo of whatever travo is zolang het maar niet zo kinderachtig opgedrongen wordt. Zie bij Endgame de tenenkrommende womenpower scène.... maar ja. Dat is de tijd waar we nu in leven. #eindegefrustreerderant

nieuwslaatste nieuws

meest populair