Celebrity

Oud-manager Stan Lee gearresteerd voor zware mishandeling van zijn cliënt

Ook wordt hij beschuldigd van fraude.

door FilmTotaal om 18:30 in Celebrity
Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Keya Morgan, de voormalige manager van Marvel-schrijver Stan Lee, wordt aangeklaagd voor ouderenmishandeling. Ook wordt hij beschuldigd van fraude. Gisteren werd bekend dat Morgan nu officieel is gearresteerd door de Amerikaanse autoriteiten.

Keya Morgan (echte naam: Keyarash Mazhari) is zaterdag door de politie van Los Angeles gearresteerd op verdenking van ouderenmishandeling. Morgan wordt ervan verdacht zijn voormalige cliënt Stan Lee fysiek en mentaal te hebben mishandeld. Morgan wordt tevens beschuldigd van fraude. De ex-manager zou in totaal ruim vijf miljoen dollar hebben ontvreemd van Lee en ook 262.000 dollar aan inkomsten van een signeersessie rechtstreeks in zijn zakken hebben gestopt. Morgans borgtocht is vastgesteld op drie ton.

Over Stan Lee
Stripauteur Stan Lee is van onschatbare waarde geweest voor Marvel en bedacht onder meer geliefde personages als Spider-Man, Doctor Strange en Silver Surfer. Lee overleed in november vorig jaar. Hij werd 95 jaar oud. Fans zijn onlangs een petitie gestart om een herdenkingsmomument voor Lee te realiseren in zijn geboortestad New York City.

NieuwsFilm

meest populair