Celebrity

Oud-manager Stan Lee gearresteerd voor zware mishandeling van zijn cliënt

Ook wordt hij beschuldigd van fraude.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 18:30 in Celebrity
Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Keya Morgan, de voormalige manager van Marvel-schrijver Stan Lee, wordt aangeklaagd voor ouderenmishandeling. Ook wordt hij beschuldigd van fraude. Gisteren werd bekend dat Morgan nu officieel is gearresteerd door de Amerikaanse autoriteiten.

Keya Morgan (echte naam: Keyarash Mazhari) is zaterdag door de politie van Los Angeles gearresteerd op verdenking van ouderenmishandeling. Morgan wordt ervan verdacht zijn voormalige cliënt Stan Lee fysiek en mentaal te hebben mishandeld. Morgan wordt tevens beschuldigd van fraude. De ex-manager zou in totaal ruim vijf miljoen dollar hebben ontvreemd van Lee en ook 262.000 dollar aan inkomsten van een signeersessie rechtstreeks in zijn zakken hebben gestopt. Morgans borgtocht is vastgesteld op drie ton.

Over Stan Lee
Stripauteur Stan Lee is van onschatbare waarde geweest voor Marvel en bedacht onder meer geliefde personages als Spider-Man, Doctor Strange en Silver Surfer. Lee overleed in november vorig jaar. Hij werd 95 jaar oud. Fans zijn onlangs een petitie gestart om een herdenkingsmomument voor Lee te realiseren in zijn geboortestad New York City.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ExtraDip3000

Avatar

Walgelijke hond, meer dan 5 miljoen dollar? Wanneer speelde dit? Hopelijk toch niet tot zijn dood.

Ereptile

Avatar

Borg op $5,000,000,000 zetten voor die schoft!

Renegade

Avatar

Wat een rotzak is dat. Stan lee is een legende. En dan dit hem aan doen op zijn leeftijd. Rotten in de cel

Sunspot

Avatar

Triest, echt zwak

nieuwslaatste nieuws

meest populair