Wat kan je verwachten van 'Kingsman' deel 3?

Wat kan je verwachten van 'Kingsman' deel 3?

Het wordt hoogstwaarschijnlijk het laatste...

De eerste Kingsman film, genaamd The Secret Service, en het vervolg hierop, The Golden Circle, werden beide goed onthaald. Zo waren ze succesvol aan de box-office en kregen ze voornamelijk positieve recensies. Het was ook dé doorbraak van Taron Egerton, die dankzij zijn rol als geheim-agent Eggsy zelfs wordt gezien als een mogelijke opvolger van James Bond. Hij keert nog een keer terug als Eggsy, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk ook meteen zijn laatste keer zijn...

Dit liet regisseur Matthew Vaughn weten tijdens een recent interview: ''Er komt nog een derde deel, maar dat zal ook het laatste zijn. Ik kan er nog niet al te veel over vertellen, maar het zal zich voornamelijk focussen op de relatie tussen Eggsy en Harry Hart. We zijn er al aan begonnen en we hopen dat we nog dit jaar kunnen filmen. Anders begin volgend jaar''.

Egerton verheugt zich erop
De hoofdrolspeler van de films, Egerton, verheugt zich erop om wederom terug te kunnen keren in de huid van Eggsy. Dit liet Vaughn weten: ''Iedereen weet dat Egerton Elton John speelt in Rocketman, een film waar heel wat mensen naar uitkijken. Toch focust Taron zich nu alweer op Kingsman; hij is best wel gehecht aan zijn personage en het is natuurlijk ook een rol die minder energie kost dan die van een muzieklegende''.

NieuwsFilm

meest populair