Chris Evans speelde vaak in comicverfilmingen

De acteur kennen we vooral als Captain America.

Acteur Chris Evans is sinds Avengers: Endgame uitkwam klaar als Captain America. Maar de Marvel-held speelde heel wat vaker een comicpersonage. Veel vaker dan je misschien wel zou verwachten.

Uit een bericht op Reddit blijkt dat de acteur maar liefst twaalf comicrollen heeft gespeeld, in totaal in 18 films. Dat begon ooit met Fantastic Four, waarin de acteur in 2005 als de Human Toch te zien was en leidde tot zijn doorbraak in Captain America: The First Avenger in 2011. Maar er was dus heel wat mee ren dat zie je hieronder.

Bekijk de afbeelding
Alhoewel Evans vast niet voor altijd klaar is met comicpersonages, liet de acteur al eens weten wel toe te zijn aan wat rust. De acteur realiseerde zich, zo vertelde hij tijdens een interview met de New York Times, dat hij wel zin heeft in rust. "Als ik denk aan de momenten waarop ik me het gelukkigst voel, dan is dat niet op een filmset."

Nu is de vraag natuurlijk vooral welke van de bovenstaande rollen van Evans in een comicverfilming jouw favoriete is. Is het Captain America, of toch de Human Torch, of wellicht zijn werk in Snowpiercer?

NieuwsFilm

meest populair