Na 'Bohemian Rhapsody' en 'Rocketman' wil Dexter Fletcher een nieuwe film maken over een ander muziekicoon

Na 'Bohemian Rhapsody' en 'Rocketman' wil Dexter Fletcher een nieuwe film maken over een ander muziekicoon

De regisseur zou maar wat graag een film maken over Madonna.

Bryan Singer mag dan wel begonnen zijn aan de film Bohemian Rhapsody, hij werd later ontslagen uit het project en vervangen door Dexter Fletcher, die de film vervolgens afgemaakt heeft. Maar dat is niet de enige biopic die hij gemaakt heeft. Zo is hij ook verantwoordelijk voor de Elton John film Rocketman, waarin Taron Egerton leven geeft aan de wereldberoemde zanger. Fletcher heeft de smaak klaarblijkelijk goed te pakken, want nu wil hij weer een nieuwe film maken over een ander muziekicoon: Madonna.

Fletcher droomt er al een lange tijd van, maar weet niet zeker of het er ooit van zal komen: ''Het lijkt me echt geweldig, het klinkt als een achtbaanrit. Ik vraag me alleen af of Madonna het ziet zitten. Ik zou het er graag met haar over willen hebben. Ik hoop dat ze interesse heeft. Ze heeft namelijk een buitengewoon leven geleid. Als ik nog eens een film maak over een icoon, is het zonder twijfel over Madonna. Zij is echt ongelooflijk''.

De biopic-age
Ondanks het feit dat een film over Madonna nog lang niet bevestigd is, lijkt het dus goed mogelijk dat deze er wel komt, mits de zangeres zelf er interesse in heeft. Na de zeer succesvolle film over het leven van Freddie Mercury en nu die over Elton John, spreken biopics over bekende zangers studio's enorm aan. Zo werd eerder vandaag op FilmTotaal nog aangekondigd dat er een film zal komen over Boy George, de zanger van de Culture Club.

Blijkbaar staan er ook al films gepland over David Bowie, Prince en Celine Dion, om er maar een paar op te noemen. Zouden jullie graag een film over Madonna zien of vinden jullie dat er gewoonweg wat te veel biopics uitkomen?

NieuwsFilm

meest populair