Chris Hemsworth wil Thor in 'Asgardians of the Galaxy Vol. 3'

Chris Hemsworth wil Thor in 'Asgardians of the Galaxy Vol. 3'

Krijgen we een mix van de Thor en Guardians of the Galaxy-films?

Niet alle Avengers gaan terugkeren in het Marvel Cinematic Universe. Dit mag ondertussen duidelijk zijn. Eén van de helden die we hoogstwaarschijnlijk wel terug gaan zien is Thor, de rol van Chris Hemsworth. En zou dat zijn in de derde Guardians of the Galaxy-film?

Mocht je Avengers: Endgame hebben gezien - zo niet, waarom lees je nog? - dan weet je dat aan het einde Thor vertrekt met de Guardians. De God of Thunder voetert ondertussen een beetje met Star-Lord (Chris Pratt) over wie er nu eigenlijk de leider is over de "Asgardians of the Galaxy". In gesprek met CinemaBlend gaf Hemsworth aan het wel te ziet zitten om Asgardians of the Galaxy te maken.


"Ik wil met iedereen van hen samenwerken. Asgardians of the Galaxy. Dat is echt geweldig. Misschien heb je me mijn volgende baan wel bezorgd." Dankjewel, man."

James Gunn bepaalt
De vraag is uiteraard of en wanneer dit gaat gebeuren. Naar verwachting debuteert Guardians of the Galaxy Vol. 3 in mei 2022 in de bioscoopzalen. Regisseur James Gunn moet namelijk eerst The Suicide Squad afronden. Deze verschijnt in de zomer van 2021.

NieuwsFilm

meest populair