Algemeen

Afwezigheid van één 'Toy Story'-personage bevestigd voor het vierde deel

Wie had gehoopt dit personage in de nieuwste film ook weer te zien, heeft helaas pech.

door Steven van der Vegt om 09:21 in Algemeen
De allereerste Toy Story stamt inmiddels alweer uit 1995, waarbij de laatste film in de reeks ook alweer negen jaar geleden is. Het vierde deel gaat binnenkort verschijnen en zal een hoop oude personages maar ook nieuwe gezichten met zich meebrengen. Helaas was er niet voor iedereen plaats en werd bevestigd dat wij één personage niet gaan weerzien in dit vierde deel.

Dit betreft de Ken-pop, ingesproken door Michael Keaton. Het nieuws werd bevestigd door regisseur Josh Cooley. In het derde deel komt Barbie terecht bij Sunnyside Day Care en leert ze Ken kennen. In het vierde deel komt het verhaal echter niet meer bij Sunnyside terecht, wat ook betekend dat we een personage als Big Baby niet meer gaan zien in dit vierde deel.

Locaties
De reden dat we Sunnyside Day Care voorlopig niet gaan zien, is omdat Bonnie in deze film op de kleuterschool zit, waardoor het niet meer logisch is voor haar om bij het dagverblijf terecht te komen. De film zal zich voornamelijk gaan afspelen in de antiekwinkel van Woody, waar hij Bo Peep weer zal tegenkomen, en bij een kermis waar Buzz Lightyear twee knuffels leert kennen die door komedieduo Key & Peele worden ingesproken.

Voor wie Ken toch nog eens wil zien, hier de scène uit Toy Story 3 waar hij Barbie leert kennen:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Circus? Een kermis eerder denk ik.

JIGSAW8

Avatar

Kermis ja

Chrischzz

Avatar

Ik ben geschokt!

Goku32

Avatar

Ik sla deel 4 over van TOY story, een beter einde voor deze films hebben we al gehad in deel 3. Een deel 4 is overbodig vind ik

Filmziener

Avatar

...wat ook betekend...


*betekent

BenjaminC

Avatar

Superleuk!! Laatste tijd weinig animatie gezien dus deze komt op t juiste moment uit. Dank

NieuwsFilm

meest populair