Opnames Marvels 'Doctor Strange 2' beginnen mogelijk volgend jaar al!

Opnames Marvels 'Doctor Strange 2' beginnen mogelijk volgend jaar al!

Hoog tijd voor een nieuw portie popspiritualiteit!

Hoewel Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) heel wat magische momenten had in het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame, is het alweer een hele tijd geleden dat hij mocht schitteren in een solofilm. Gelukkig heeft acteur Benedict Wong (te zien als magiër Wong) onlangs een update gegeven over een vervolg!

In Doctor Strange (2016) leerde neurochirurg Stephen Strange een wondere wereld van magie kennen die hij niet met zijn wetenschappelijke logica kon verklaren. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een begenadigd tovenaar. Hoog tijd voor een volgende solofilm, zou je denken, maar Marvel heeft Doctor Strange 2 nog steeds niet officieel aangekondigd.

Planning
Gelukkig staat een vervolgfilm nog steeds op de planning. Acteur Benedict Wong verwacht namelijk dat hij volgend jaar weer aan de bak mag. "Ik sprak tijdens de première van Endgame met de scenarioschrijver die onlangs is aangenomen, dus ik verwacht dat we volgend jaar beginnen met de opnames", vertelde Wong onlangs op een Comic Con.

Scott Derrickson keert terug als regisseur. Hij schrijft het script wederom met C. Robert Cargill. Doctor Strange 2 verschijnt vermoedelijk in 2021 of '22 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair