Wow! Dit zijn de dochters van Keanu Reeves en Alex Winter in 'Bill & Ted 3'

Wow! Dit zijn de dochters van Keanu Reeves en Alex Winter in 'Bill & Ted 3'

Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine spelen het nageslacht van de 'Wyld Stallyns'

Wie kent ze nog? Bill Preston & Ted Logan, de maffe wannabe rockers van Keanu Reeves en Alex Winter die de gekste avonturen beleefden in hun Excellent Adventure (1989) gevolgd door hun Bogus Journey (1991). Na drie decennia is het duo inmiddels vader en gaan we zien hoe het hen en hun kersverse kroost vergaat in Face The Music.

Zowel Reeves als Winter keren terug voor het vervolg op de muzikale sci-fi komedies en The Hollywood Reporter meldt dat actrices Samara Weaving (links op de foto hieronder) en Brigette Lundy-Paine (rechts) de rollen spelen van Thea Preston (dochter van Bill, vernoemd naar Ted) en Billie Logan (dochter van Ted, vernoemd naar Bill).

Bekijk de afbeelding
Terugkeer Magere Hein en eerbetoon aan Rufus
Voor wie het zich kan herinneren, waren de 2 rockers voorbestemd om een lied te schrijven dat de wereld zou redden. Maar dit hebben zij 30 jaar later nog steeds niet gedaan. Als een bezoeker uit de toekomst hen vertelt dat hun lied de enige redding is om de balans in het universum te herstellen, beginnen Bill, Billie, Ted en Thea aan een nieuwe reis, waarbij ze hulp krijgen van familie, oude vrienden (waaronder William Sadler die de rol van Magere Hein opnieuw vertolkt) en een aantal muzieklegendes. Verder zal het verhaal George Carlin eren, de acteur die Rufus speelde in de eerste twee delen, maar in 2008 overleed.

Het script komt uit de pen van oorspronkelijke schrijvers Chris Matheson en Ed Solomon. Dean Parisot (Fun With Dick & Jane) regisseert en Steven Soderbergh (Ocean's Eleven) is aan boord als uitvoerend producent. MGM Studio's zal de film in de VS uitbrengen onder hun Orion Pictures-banner en de releasedatum staat vooralsnog geprikt op augustus 2020.

NieuwsFilm

meest populair