Chucky vermoordt drie 'Toy Story'-iconen op posters 'Child's Play'

Chucky vermoordt drie 'Toy Story'-iconen op posters 'Child's Play'

Toy Story neemt ongetwijfeld wraak op de reboot.

Op vrijdag 21 juni gaat in de States zowel de reboot Child's Play als Pixars Toy Story 4 in première. Het is duidelijk een slimme tactische zet van de makers van de nieuwe Child's Play. De promotiecampagne gebruikt de levende speelgoedfiguurtjes vermakelijk.

Op onderstaande drie posters is te zien hoe Chucky, in de reboot met de stem van Mark Hamill (Star Wars), de personages Woody (stem Tom Hanks), Buzz Lightyear (stem Tim Allen) en Slinky (stem Blake Clark) heeft vermoordt. Komende dagen zullen er vast nog wel een paar verschijnen.

Toy Story neemt minimaal financieel wraak
De grap wordt tot op heden niet beantwoord door Walt Disney / Pixar en de kans is klein dat zij zich mee laten slepen. Ondanks dat Child's Play van Lars Klevberg (Polaroid) ongetwijfeld profiteert van de situatie, zal Josh Cooley's Toy Story 4 de "concurrent" gaan overklassen, minimaal financieel. In de States opent de Pixar-film naar verwachting met ruim $150 miljoen en Child's Play komt waarschijnlijk niet verder dan een vermoedelijk prima $18,0 miljoen. Leuk of niet, hieronder de affiches!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair