Celebrity

Breng je vakantie door in Tony Stark/Iron Man's Endgame 'stulpje'!

Het huis staat nu op Airbnb!

door Wouter Drummen om 13:20 in Celebrity
De grootste Marvel-ster is zonder twijfel Robert Downey Jr, de acteur die al jarenlang Tony Stark/Iron Man in diverse films neerzet. In Avengers: Endgame woont hij naast een grote vijver in een bos, samen met zijn vrouw Pepper Potts. Als je zin hebt om tijd door te brengen in zijn huis, dan is dat nu mogelijk: het huis is namelijk te huur op Airbnb!

Meerdere scènes werden opgenomen in het huis en het park eromheen, waaronder ook de iconische laatste scène van de film. De beschrijving van de website is als volgt: ''In het hart van de prachtige Bouckaert-boerderij en de Chattahoochee Hills. Wil je er even tussenuit zonder te ver te gaan van Atlanta? Of misschien ben je op zoek naar een reisbestemming met je collega's? Of wil je met je kinderen komen vissen en paardrijden? Dan is dit je plek waar je zeker naartoe moet komen''.

Te betalen?
Stark mag dan wel multimiljonair zijn, toch is het nog te betalen; een nacht in het luxe houten huis begint namelijk bij 355 dollar. Overtuigd? Klik dan hier om je vakantie te boeken in het bekende Stark-stulpje!

nieuwslaatste nieuws

meest populair