Celebrity

Breng je vakantie door in Tony Stark/Iron Man's Endgame 'stulpje'!

Het huis staat nu op Airbnb!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 13:20 in Celebrity
De grootste Marvel-ster is zonder twijfel Robert Downey Jr, de acteur die al jarenlang Tony Stark/Iron Man in diverse films neerzet. In Avengers: Endgame woont hij naast een grote vijver in een bos, samen met zijn vrouw Pepper Potts. Als je zin hebt om tijd door te brengen in zijn huis, dan is dat nu mogelijk: het huis is namelijk te huur op Airbnb!

Meerdere scènes werden opgenomen in het huis en het park eromheen, waaronder ook de iconische laatste scène van de film. De beschrijving van de website is als volgt: ''In het hart van de prachtige Bouckaert-boerderij en de Chattahoochee Hills. Wil je er even tussenuit zonder te ver te gaan van Atlanta? Of misschien ben je op zoek naar een reisbestemming met je collega's? Of wil je met je kinderen komen vissen en paardrijden? Dan is dit je plek waar je zeker naartoe moet komen''.

Te betalen?
Stark mag dan wel multimiljonair zijn, toch is het nog te betalen; een nacht in het luxe houten huis begint namelijk bij 355 dollar. Overtuigd? Klik dan hier om je vakantie te boeken in het bekende Stark-stulpje!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Verdorie! Ik was onder de impressie dat we het hier hebben over die gruwelijke mansion aan zee!!!!! Nee, we gaan op vakantie in een chalet aan een meer in het bos.

chefry1983

Avatar

Ik ben in september wel in de usa maar niet in de buurt van Atlanta.

SplashySleet20

Avatar

Frozen 2 trailer is uit. Misschien even een dingetje voor filmtotaal

rainking

Avatar

Ik had 't idee dat dat huis ook in Godzilla II voorkomt, maar 't kan er gewoon op lijken.

Goku32

Avatar

Ja dat is ook echt haal baar voor de normale hard werkende mens. Lekker belangrijk nieuws

Scheerzeep

Avatar

@rainking

Klopt. Is dezelfde bungalow.

shellghost

Avatar

355 dollar? Op de site zie ik $1,062 staan per nacht...

nieuwslaatste nieuws

meest populair