Het originele einde van 'X-Men: Dark Phoenix' bevat Skrulls en Verenigde Naties

Het originele einde van 'X-Men: Dark Phoenix' bevat Skrulls en Verenigde Naties

Tye Sheridan (Cyclops) onthult grootse eindscène.

Maandenlang werd X-Men: Dark Phoenix uitgesteld, tijdens de opnames werd het script aangepast en oorspronkelijk moest de Marvel-film uit twee delen bestaan. Sinds kort draait het eindresultaat met een compleet ander einde in de bioscoopzalen.

Acteur Tye Sheridan, die de mutant Cyclops speelt, heeft tegenover Cinema Blend het originele einde verklapt: "Oorspronkelijk stond in het script dat Charles en Scott naar de Verenigde Naties gaan omdat ze de president willen te vertellen dat de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en dat deze Jean Gray gevangen hebben genomen."

Skrulls en VN
Het is bekend dat Dark Phoenix oorspronkelijk de Skrulls zouden gebruiken. Dit werd echter in een laat stadium vermeden gezien de deal tussen de studio's 20th Century Fox en Walt Disney. Ook Disney's Marvel Studios had de Skrulls gepland staan voor in hun Marvel-film Captain Marvel. Deze film verscheen eerder dit jaar.

"Er is een enorme strijd tussen de beveiliging van de VN en Jean Gray. Alle bewakers blijken Skrulls te zijn. Scott vecht met de Skrulls in de grote fontein. Hij wordt in de fontein van de VN gegooid en dan komt Jean naar beneden en bevecht in feite alle Skrulls, en schiet vervolgens de ruimte in," aldus Sheridan tegenover Cinema Blend.

De film van regisseur Simon Kinberg draait sinds verleden week in de bioscoop en staat op het moment van schrijven op een wereldwijde box office-opbrengst van nog geen $140 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair