Algemeen

Waarom Captain Marvel op de Vormir-set van 'Avengers: Endgame' was

Wat deed de Marvel-heldin op de planeet?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een paar weken geleden plaatsten we een foto van actrice Brie Larson op de set van Avengers: Endgame. Ze is te zien op de set waar de scènes werden opgenomen die zich afspelen op Vormir, de planeet van de Soul Stone. Nu is duidelijk waarom we haar niet in die scène zagen.

Het blijkt dat dit de eerste keer was dat Larson het kostuum van Captain Marvel aan had op een set. Het is zo dat Avengers: Endgame is opgenomen voor de opnames voor Captain Marvel startten. Marvel-baas Kevin Feige over de foto, in het boek 'Captain Marvel The Official Movie Special':


"We hadden de eerste volledige kostuumtest met Brie Larson op de set van Avengers: Endgame. De opname vond plaats in een kleine tent omdat we niet wilden dat veel mensen het zagen - het was verbazingwekkend!"

Willekeurige set
Feige legde ook uit dat de set willekeurig was. Captain Marvel zou dus nooit te zien zijn in de scène op Vormir in Endgame. De foto komt overigens uit een featurette die op de thuisuitgave van Captain Marvel staat. Die uitgave is al in de States beschikbaar. In Nederland moeten we nog een maand wachten.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmziener

Avatar

Dat is een flinke anticlimax.

draganta

Avatar

Is tenminste een antwoord, deze planeet was duidelijk het Widow-Hawkeye verhaal dus vroeg me al af wat ze daar deed. (en in de film).

Sunspot

Avatar

Gewoon een test dus Smiley face

NieuwsFilm

meest populair