Sylvester Stallone en Dave Bautista knokken zich een weg door keiharde trailer 'Escape Plan: The Extractors'

Sylvester Stallone en Dave Bautista knokken zich een weg door keiharde trailer 'Escape Plan: The Extractors'

Ook dit derde deel is R-Rated.

Het derde deel van de Escape Plan-films komt eraan, en in de nieuwe trailer voor Escape Plan: The Extractors is heel veel spektakel te zien! De film is duidelijk R-Rated met een reden.

Sylvester Stallone steelt weer de show als actieheld Ray Breslin, en ook Dave Bautista's Trent Derosa uit Escape Plan 2: Hades keert terug, en vormt een team met Breslin. Samen redden ze de wereld en delen ze vooral veel rake klappen uit in onderstaande trailer.



Reddingsmissie in Letland
Naast Stallone en Bautista zijn in Escape Plan: The Extractors ook nog Curtis '50 Cent' Jackson, Jaime King (die terugkeert als Breslins vriendin), en Harry Shum Jr. (Crazy Rich Asians) te zien. In de film moeten Stallone, Bautista en 50 Cent een team vormen om de opdracht van een belangrijke technologiegigant uit Hong Kong te vervullen: zijn dochter uit een zwaar beveiligde Letse gevangenis halen. Onderweg wordt Breslins vriendin ook nog gevangen genomen. De mannen moeten afrekenen met een sadistische vijand voor het te laat is.

Escape Plan: The Extractors wordt geproduceerd door Lionsgate, maar die brengt de film niet in de bioscoop uit. In plaats daarvan kun je hem meteen bekijken op dvd, Blu-Ray of digitaal. In Nederland kun je Stallones capriolen zien vanaf 27 juni. Tegelijk met de trailer werd ook de hoes van de Blu-Ray getoond, die zie je hieronder.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair