Celebrity

Dave Bautista met pensioen en zal nooit meer worstelen

Dat is volgens de vijftig jarige acteur definitief voorbij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 15:13 in Celebrity
De nodige worstelkampioenen zijn doorgebroken in de filmwereld. Denk bijvoorbeeld maar aan Dwayne Johnson, John Cena en natuurlijk Dave Bautista. Johnson en Cena zijn wel nog terug de ring in gegaan, maar Bautista zeg dat zijn worsteldagen voorbij zijn.

Bautista is pas een paar jaar geleden in Hollywood echt doorgebroken, maar heeft al de nodige prominente rollen gescoord. Denk bijvoorbeeld maar aan Spectre en de Guardians of the Galaxy films. Net zoals Johnson en Cena heeft hij de WWE gebruikt als springplank om acteur te worden, maar terugkeren naar het worstelen zal hij nooit doen.

Definitief met pensioen
Zo zei Bautista: ''Ik ben echt met pensioen. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik zal nooit meer de ring ingaan''. De 50-jarige acteur zei dat hij alleen nog naar het WWE zou terugkeren als producent: ''Ik hou van de show en het bedrijf. Ik zal enkel en alleen terugkeren om te werken buiten de ring, maar de ring ga ik nooit meer in. Ik zou liever al mijn geld verliezen dan opnieuw vechten. Dat kunnen jullie allemaal vergeten''.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Wat een vreemde obsessie met bautista.

GreenHornet

Avatar

Bautista brengt veel geld op bij FT
er is enorm veel clicks

Oboema

Avatar

En dan genereer je gewoon nieuwsberichten obv populariteit. Welkom in de wondere wereld van internet marketing! Smiley face

Sunspot

Avatar

Jammer, toen The Rock teruging, tegen Cena, maakten ze grappen over Rock in Hollywood.

Orko

Avatar

Misschien heeft hij nu meer tijd voor acteerlessen? Vond hem als Drax wel grappig, maar in andere rol in Hotel Artemis weer wat minder.

nieuwslaatste nieuws

meest populair