Celebrity

Dave Bautista met pensioen en zal nooit meer worstelen

Dat is volgens de vijftig jarige acteur definitief voorbij.

door FilmTotaal om 15:13 in Celebrity
De nodige worstelkampioenen zijn doorgebroken in de filmwereld. Denk bijvoorbeeld maar aan Dwayne Johnson, John Cena en natuurlijk Dave Bautista. Johnson en Cena zijn wel nog terug de ring in gegaan, maar Bautista zeg dat zijn worsteldagen voorbij zijn.

Bautista is pas een paar jaar geleden in Hollywood echt doorgebroken, maar heeft al de nodige prominente rollen gescoord. Denk bijvoorbeeld maar aan Spectre en de Guardians of the Galaxy films. Net zoals Johnson en Cena heeft hij de WWE gebruikt als springplank om acteur te worden, maar terugkeren naar het worstelen zal hij nooit doen.

Definitief met pensioen
Zo zei Bautista: ''Ik ben echt met pensioen. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik zal nooit meer de ring ingaan''. De 50-jarige acteur zei dat hij alleen nog naar het WWE zou terugkeren als producent: ''Ik hou van de show en het bedrijf. Ik zal enkel en alleen terugkeren om te werken buiten de ring, maar de ring ga ik nooit meer in. Ik zou liever al mijn geld verliezen dan opnieuw vechten. Dat kunnen jullie allemaal vergeten''.

NieuwsFilm

meest populair