Algemeen

Grote spoilers 'Wonder Woman 84' uitgelekt - Dit is hoe Steve Trevor terugkeert

Daarnaast blijkt Patty Jenkins 'Batman v Superman' te negeren.

door FilmTotaal om 07:31 in Algemeen
Hoewel fans pas volgend jaar zomer kunnen genieten van Wonder Woman 84, een nieuw avontuur van superheldin Diana Prince (Gal Gadot), zijn er mogelijk nu al een aantal grote spoilers op het internet verschenen. The Hashtag Show beweert namelijk nieuwe details te hebben over de terugkeer van Steve Trevor (Chris Pine) en de grote schurk van de film.


Wonder Woman 84 speelt zich ten tijde van de Koude Oorlog af. Volgens The Hashtag Show is Diana Prince in de film een bekende heldin. Hiermee negeert regisseuse Patty Jenkins Batman v Superman (2016). In die film ontdekte Bruce Wayne (Ben Affleck) namelijk haar ware identiteit, een goed bewaard geheim.

Publiek bang van Cheetah
Eerder kwam al naar buiten dat Kristen Wiig in de huid kruipt van slechterik Barbara Minerva alias Cheetah. Zij blijkt in het begin van de film een fan te zijn van Wonder Woman en wil net zoals haar worden. Hiervoor vraagt zij de hulp van Maxwell Lord (vermoedelijk gespeeld door Pedro Pascal). In de comics bezit Lord de kracht om gedachten te manipuleren, maar in de film kan hij op een of andere manier wensen in vervulling laten gaan (een beetje zoals Genie uit Aladdin dus).


Elke wens komt echter wel met een prijs (zoals altijd). Hoewel Lord Minerva's wens in vervulling laat gaan, kan zij het 'beest in haar' op een gegeven moment niet meer in bedwang houden. Minerva is inmiddels dan ook een publiek figuur, maar de publieke opinie keert tegen haar als ze in een beest verandert. Daardoor wordt zij uiteindelijk een slechterik.

Magische terugkeer Steve Trevor
Het afscheid en de dood van Diana's geliefde Steve Trevor in Wonder Woman (2017) waren erg sterk. Fans waren dan ook wel enigszins verbaasd toen het nieuws naar buiten kwam dat Pine zou terugkeren voor deze sequel. The Hashtag Show - die het redelijk vaak bij het juiste eind heeft - weet nu te melden hoe. Volgens de site speelt Maxwell Lord ook bij Trevors terugkeer een belangrijke rol. Lord zou namelijk zijn geest transporteren in het lichaam van Trevor. Klinkt apart, niet?

Meer details zijn er voor nu niet bekend. Wonder Woman verschijnt in juni volgend jaar in de bioscopen!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Als Pine niet terug keert als Trevor, whats the use?

Rafael11

Avatar

Dus 'echte' Trevor komt niet terug maar het is die Lord in het lichaam van Trevor.

NieuwsFilm

meest populair