Zack Snyder onthult originele einde 'Justice League' met tijdreizen à la 'Avengers: Endgame'

Zack Snyder onthult originele einde 'Justice League' met tijdreizen à la 'Avengers: Endgame'

Zou de 'Snyder Cut' er dan toch ooit komen?

Filmmaker Zack Snyder kan het maar niet laten om zijn fans te blijven voeden met nieuwe details over zijn versie van Justice League (2017) - een film die we waarschijnlijk nooit te zien zullen krijgen. Toch geeft zijn informatie een beeld van hoe de mager ontvangen superheldenfilm eruit had kunnen zien als Snyder niet bij de productie vertrokken was.

Zack Snyder heeft via Vero nieuwe informatie gedeeld over zijn oorspronkelijke plannen voor Justice League. In het originele einde moest The Flash (Ezra Miller) terug in de tijd reizen en zijn collega's redden door Cyborg (Ray Fisher) een tweede kans te geven om de samensmelting van de drie Mother Boxes te voorkomen, nadat hij de eerste keer daarin faalde. Vic Stone zou opgesloten zitten in één van de dozen. De onderstaande foto, die Snyder op Vaderdag deelde, sluit daarop aan. Hier ziet Stone zichzelf staan tussen zijn overleden ouders.

Bekijk de afbeelding
Het lijkt aannemelijk dat Snyder het tijdreizen wilde introduceren om er in het tweede deel op terug te komen. Zo had hij bijvoorbeeld ook het visioen van Bruce Wayne in Batman v Superman (2016) nader kunnen verklaren. Daarin bezocht een Flash uit de toekomst hem met een waarschuwing. Uiteindelijk mocht Snyder zijn film nooit afmaken. Hij vertrok bij de productie vanwege persoonlijke omstandigheden. Joss Whedon nam de regie over.

NieuwsFilm

meest populair