Algemeen

Zack Snyder onthult originele einde 'Justice League' met tijdreizen à la 'Avengers: Endgame'

Zou de 'Snyder Cut' er dan toch ooit komen?

door Jeffrey Kouters om 14:35 in Algemeen
Filmmaker Zack Snyder kan het maar niet laten om zijn fans te blijven voeden met nieuwe details over zijn versie van Justice League (2017) - een film die we waarschijnlijk nooit te zien zullen krijgen. Toch geeft zijn informatie een beeld van hoe de mager ontvangen superheldenfilm eruit had kunnen zien als Snyder niet bij de productie vertrokken was.

Zack Snyder heeft via Vero nieuwe informatie gedeeld over zijn oorspronkelijke plannen voor Justice League. In het originele einde moest The Flash (Ezra Miller) terug in de tijd reizen en zijn collega's redden door Cyborg (Ray Fisher) een tweede kans te geven om de samensmelting van de drie Mother Boxes te voorkomen, nadat hij de eerste keer daarin faalde. Vic Stone zou opgesloten zitten in één van de dozen. De onderstaande foto, die Snyder op Vaderdag deelde, sluit daarop aan. Hier ziet Stone zichzelf staan tussen zijn overleden ouders.


Het lijkt aannemelijk dat Snyder het tijdreizen wilde introduceren om er in het tweede deel op terug te komen. Zo had hij bijvoorbeeld ook het visioen van Bruce Wayne in Batman v Superman (2016) nader kunnen verklaren. Daarin bezocht een Flash uit de toekomst hem met een waarschuwing. Uiteindelijk mocht Snyder zijn film nooit afmaken. Hij vertrok bij de productie vanwege persoonlijke omstandigheden. Joss Whedon nam de regie over.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Het klinkt steeds indrukwekkender zijn idee. Ik wil het zo graag zien nu!!

ultraThijs

Avatar

Avengers endgame wordt re-released. Misschien onderwerp voor een artikel

bioshock300

Avatar

de film had uitgestelt moeten, worden echt zooo jammer dit allemaal ja! Ik denk dat het een betere film was geworden als snyder hem had af kunnen maken! En hadden we een blik van darkseid kunnen aanschouwen.

Pietjebam

Avatar

Het gebeurd waarschijnlijk ooit ook wel dat het gereleased word. Laat die gekke amerikanen er geld en tijd in pompen, dan kunnen wij er ook van genieten zonder er iets voor te hoeven.

Civilian Supreme

Avatar

Langzaam maar zeker krijg ik het gevoel dat ie er aan komt. Laat Netflix de boel maar bekostigen. Ze hoeven er echt geen 30 miljoen meer in te pompen, laat anders de volgende Adam Sandler film zitten en dit daarvoor in de plaats.

d3c3pticon0608

Avatar

Breng dit gewoon uit,, de fans willen het,, Snyder lijkt er ook naar te pushen.. Met alle verhalen en foto's over dit project klinkt alles al beter dan de troep die Whedon heeft geleverd. Snyder heeft al bewezen goede DC films te maken (man of steel, Batman v. Superman extended cut). Ergens verwacht ik dat de Snyder cut er gaaf komen,, maar iets zegt mij ook dat het product niet ver genoeg af is, om er mee door te gaan.. Ze hadden Snyder gewoon de tijd moeten geven en hem na het verlies van zijn kind niet zo aan de kant moeten zetten en op datums pushen..

nieuwslaatste nieuws

meest populair