'Kingsman'-prequel krijgt een erg verwarrende titel

'Kingsman'-prequel krijgt een erg verwarrende titel

En ook de synopsis is bekend!

De Kingsman-films worden stilaan toch een echte volwaardige franchise. Na Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle volgt nu een prequel die de ontstaansgeschiedenis uit de doeken doet. Naast de synopsis is ook de titel met bijpassend logo bekend gemaakt.

De prequel stond eerst bekend onder de naam The Great Game, maar zal nu door het leven gaan als The King's Man. Verwarrend, als de volledige reeks Kingsman heet. Gaat het hier letterlijk over een man die in dienst is bij de Britse koning? King's duidt immers op een bezitsvorm. En opvallend is ook de Man in de titel: het is bewust enkelvoud.

Bekijk de afbeelding

De origine ontdekken
Het bewuste enkelvoud blijkt uit de synopsis voor de film. En die luidt als volgt: "Wanneer een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelen om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen, moet één man tegen de tijd racen om ze te stoppen. Ontdek de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King's Man." Voor de organisatie meerdere agenten in dienst had, was er één iemand die de zaak moest redden. Dat verklaart in ieder geval de titel.

The King's Man is een prequel, dus die ene man is in ieder geval niet Taron Egerton of Colin Firth. Wie wel in aanmerking zouden kunnen komen, zijn Ralph Fiennes, Harris Dickinson, of Aaron Taylor-Johnson, die Lee Unwin speelt, en daarmee familie is van Egertons Eggsy uit de voorgaande films. The King's Man wordt wederom geregisseerd door Matthew Vaughn en moet op 13 februari 2020 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair