Algemeen

Marvel geeft 'Avengers: Endgame' veel extra's op Blu-ray/DVD

De thuisuitgave van de Avengers-film heeft veel bonusmaterialen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Nederland moet Captain Marvel nog op schijf verschijnen en de komst van de Blu-ray / Dvd van Avengers: Endgame ligt daardoor waarschijnlijk nog redelijk ver van ons vandaan. In de States en Engeland verschijnen de uitgaven vermoedelijk sneller. De extra's zijn nu bekend.

Een officiële verschijningsdatum is overigens nog niet onthuld, wel is er een overzicht van de featurettes en andere bonusmaterialen die op de schijf komen te staan. Opvallend is dat het aantal verwijderde scènes beperkt zal zijn, met bijna 5 minuten. Het overzicht:

- Deleted Scenes (4:36)
- Gag Reel (1:51)
- Avengers: Damage Control
- An Immersive VR Adventure (5:23)
- In Memory of Stan Lee (6:53)
- Introduction by the Russos (2:29)
- The Russo Brothers - The Journey to Endgame (4:44)
- The Women of the MCU (4:35)
- Setting the Tone: Casting Robert Downey Jr. (5:07)
- Bro Thor (3:28)
- Dropped Out of His Time: Captain America (11:44)
- Black Widow: Whatever it Takes (7:03)

Audiocommentaar
Naar verwachting bevat de schijf ook een track met audiocommentaar van regisseurs Anthony & Joe Russo, al is deze nog niet bevestigd. Hieronder een eerste cover van een van de Britse uitgaven.15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

En Filmtotaal nog bedankt voor die spoiler over Iron Man laatst. Net toevallig de enige MCU film die ik nog niet gezien heb. En ik ben vast niet de laatste.

rep_robert

Avatar

@McGraig

Dat is meer je eigen schuld. Na 2 maanden mag je best een spoiler geven. De Russo brothers hebben zelfs een fiat gegeven om spoilers te geven. Dat je nu nog spoilers tegenkomt is meer je eigen schuld. Als je de film echt wilde zien had je hem wel gezien, net zoals de andere helft van de planeet die End Game al wel heeft gezien. Je kan niet oneindig spoilers vermijden. Vooral niet als je nieuws sites bezoekt en op social media actief bent.

PRIME

Avatar

^+1

Master Of Films

Avatar

The Women of the MCU

Hahahaha.

Black Widow: Whatever it Takes

Had wel een leuke filmtitel kunnen wezen waarin het nummer van Imagine Dragons - Whatever it takes voor zou kunnen komen. Het past ook wel bij karakter.

Novarellum

Avatar

McGraig: Ik wil het graag even hebben over the Sixth Sense.. Even niet verder lezen hoor.

Het betreft Bruce Willis: Hij blijkt de hele film al dood te zijn!

chefry1983

Avatar

Ik ben reuze benieuwd naar de extra's. Deze film komt zeker in mijn collectie.

Filmfreak1973

Avatar

In Iron Man 3 speelt niet de echte Mandarin

Spider-fan

Avatar

De spoiler is al weggehaald. FT let juist erg goed op om spoilers te voorkomen in het algemeen. Men zal er nog scherper op gaan letten.

Je moet niet vergeten, dat niet altijd iedereen de mogelijkheid of zin, of tijd, of geld, heeft om een film in de bioscoop te zien.

Ik kijk in principe liever thuis zonder afgeleid te worden door mede-bezoekers in de bioscoop, of slechte plaatsen te hebben. En ik hou ook niet van het lange wachten op de blu-ray als ik de film in de bioscoop erg goed vond. En ik wil gelijk de extra's kunnen kijken.
Ik vind bioscoop in vergelijking ook duur voor maar één keer een film zien. En je zit vast aan aanvangsttijden. i.p.v. te gaan kijken wanneer je het best uitkomt.
Ook staat het geluid me soms te hard in de bioscoop en staan mensen op en lopen door het beeld als de vaak mooi vormgegeven aftiteling begint te lopen.
Ik ging vroeger wel vaak, maar minder de laatste jaren.

Ik vind dat je met grote spoilers best kunt wachten tot de film al een poosje beschikbaar is om thuis te kijken On Demand of op blu-ray. Maar beter is spoilers gewoon niet in de kop van een artikel te zetten, en FT heeft beloofd daar nog scherper op te gaan letten.

Artificialis

Avatar

Films worden bij mij in huis nog fysiek gekocht. Maar eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik nooit van alle ''extra's'' gebruik maak. Dan is YouTube toch even wat makkelijker tussen neus en lippen door.

Ninsh

Avatar

@master of films

Topic van Gaga en Cooper dacht je mij te ondermijnen met het volgende te zeggen;

Ho ho. We gaan toch niet onze allenwetende Ninsh ondermijnen. Ninsh wist ons allen te vertellen dat Avengers 4 Avengers: Infinity Gauntlet zou gaan heten. En dat Avengers: Endgame niet de titel zou gaan worden, omdat geen spoilertitel was.

Ninsh "Zoals ik altijd bleef volhouden dat Avengers 3 en 4 gewoon part 1 en part 2 zijn blijf ik volhouden dat deel 4, Infinity Guintlet heet.

Antwoordt;

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/65607

HAHA! ;) had gelijk over Infinity Gauntlet!

"Oorspronkelijk droeg de film de titel 'Avengers: Infinity Gauntlet"

Ze hebben de titel veranderd, maar de oorspronkelijke naam had ik GEWOON gelijk in. Dusss ik kan er niks aan doen dat Disney/Marvel titel laatste maanden veranderd...

Dusss ;) had gewoon gelijk knuppol.

Votlaok

Avatar

Beetje zielig dit ^

Decepticon

Avatar

Nou sorry hoor, maar ik vind de extra's nogal dun bezaaid, stelt niet veel bot voor en de Europese releases hebben vaak ook nog minder extra's dan de Amerikaanse release.
Extra's zijn altijd wel mooi om te zien, maar na 1-2 keer kijken heb ik het meestal ook wel gezien, of je moet er een hele poos mee wachten om ze weer te kijken, 2 jaar ofzo.

Goku32

Avatar

Wow dan ben je de enige maat, die film is al weer een tijdje uit man, McGraig

JMRG

Avatar

Nou das goed nieuws, extra genieten na eerste keer kijken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair