Spoilen 'Avengers: Endgame' leidt nog steeds tot onbegrip (en steun)

Spoilen 'Avengers: Endgame' leidt nog steeds tot onbegrip (en steun)

Gaat Tom Holland de fout in, of mag het gewoon?

Tijdens de The Graham Norton Show heeft Tom Holland de Marvel-film Avengers: Endgame flink gespoild voor de mensen die deze nog niet hebben gezien. Dit wordt hem niet in dank afgenomen, al zijn er ook voldoende mensen die de acteur steunen. Dan toch nog even die spoiler-waarschuwing... SPOILERS!

De voornaamste reden dat mensen kwaad zijn mag duidelijk zijn. Er zijn namelijk nog steeds mensen die de vierde Avengers-film nog niet gezien hebben. Gezien de box office-opbrengsten is deze groep wel flink in de minderheid. Toch is er nu verdeeldheid doordat Holland heeft verklapt dat Tony Stark (Robert Downey Jr.) dood is gegaan in Endgame. Dit leidde tot flink wat commentaar. Hieronder een paar reacties.




Spider-Man: Far From Home
Holland verklapt de dood van Iron Man aangezien dit een belangrijk startpunt van Spider-Man: Far From Home is. Deze film verschijnt over een aantal dagen en is een vervolg op Endgame. Holland: "De film is een directe voortzetting van Avengers: Endgame, dus we behandelen de gevolgen van de dood van Tony Stark... Sorry als iemand de film niet heeft gezien! Als je dat niet hebt gedaan, dan leef je onder een steen, om eerlijk te zijn."

En daar schuilt een beetje het probleem. Het Marvel Cinematic Universe bevat niet opzichzelfstaande films aangezien de gebeurtenissen in die films gevolgen hebben voor de toekomstige films. De enorme box office-omzet van zo'n $1,2 miljard in het eerste weekend verraadde al dat de fans niet graag gespoild willen worden.




Onder een steen?
Op FilmTotaal verschijnen de nodige berichten over het succesvolle Marvel Cinematic Universe. Niet zo heel lang geleden stond er een vergelijkbare spoiler in de kop van een nieuwsbericht. Dit leidde tot kritiek. Nu zelfs de cast van Endgame de film spoilt, maar even een poll....

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Hieronder vanaf circa 28:00 het fragment met Holland.



NieuwsFilm

meest populair