Speelduur 'Spider-Man: Far From Home' bekend en brengt totaal naar 3000

Speelduur 'Spider-Man: Far From Home' bekend en brengt totaal naar 3000

De 23e film in het MCU duurt bijna een uur korter dan Avengers: Endgame.

Ondanks de enorme gevechten die er plaats gaan vinden tussen Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man en Jake Gyllenhaals Quentin Beck / Mysterio en de Elementals, bestaande uit Hydro-Man, Molten Man en Sandman, duurt Spider-Man: Far From Home net even korter dan de voorganger van 2 jaar geleden.

Sony Pictures en Marvel Studios' Spider-Man: Homecoming uit 2017 duurt namelijk 133 minuten en dat is vier minuten meer dan het aanstaande Far From Home. De 23e film in het Marvel Cinematic Universe duurt officieel namelijk 129 minuten. Dit is een uur korter dan de verlengde versie van Avengers: Endgame. Het is de British Board of Film Classification die de speelduur officieel heeft onthuld. Leuk detail is dat de totale speelduur van de Infinity Saga nu uitkomt op 3000 minuten, oftewel 50 uur.

Nieuwe poster Stealth Suit
En hieronder hebben we een nieuwe blik op één van de vier pakken die Spider-Man aanheeft in Far From Home van regisseur Jon Watts. Vanaf volgende week donderdag zie je de Marvel-solofilm in de Nederlandse bioscoopzalen, ook in 3D en in IMAX (3D).

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair