Algemeen

James Gunn ontkracht titelgerucht 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De Marvel-film verschijnt waarschijnlijk in 2022.

door Bram de Groot om 10:49 in Algemeen
Aan het einde van Avengers: Endgame - spoiler - wordt duidelijk dat Chris Hemsworths Thor zich bij de Guardians of the Galaxy voegt en het team gekscherend de Asgardians of the Galaxy noemt. Nu heeft regisseur James Gunn ontkracht dat dit mogelijk de titel wordt voor het derde deel.

En daarmee lijkt duidelijk dat we in 2022 of misschien 2023 simpelweg Guardians of the Galaxy Vol. 3 krijgen voorgeschoteld. Of de God of Thunder dan ook te zien is, zal later pas duidelijk worden. Overigens is 'Asgardians of the Galaxy' ook de titel van een comicreeks van Cullen Bunn en Matteo Lolli, dus heel vreemd had het niet geweest. Onderstaande deelde Gunn via Instagram:


Wanneer verschijnt Guardians Vol. 3?
Het lijkt erop dat de opnames voor de DC-film The Suicide Squad van 23 september tot en met 31 januari 2020 plaatsvinden. Vervolgens heeft Gunn voldoende tijd om de film af te ronden voor de verschijningsdatum van 6 augustus 2021. Het is niet ondenkbaar dat Gunn tussendoor ook werkt aan Vol. 3. Het script is immers al geruime tijd klaar en er kan al veel voorwerk verricht worden voor de sets en de visuele effecten. Het is daardoor aannemelijk dat de Marvel-film in mei 2022 op het witte doek verschijnt.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik hoop eigenlijk dat Thor wel te zien is in het 3de deel.

GreenHornet

Avatar

Marvel moet zich ook meer gaan richten op Buddy movies.
Met Thor is 1 miljard haalbaar

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "Met Thor is 1 miljard haalbaar"

Nah op zijn minst 2,75 miljard.

nieuwslaatste nieuws

meest populair