Algemeen

Gerucht: Andy Serkis te zien in 'The Batman'

De acteur heeft naar verluid getekend voor de rol van Penguin.

door Jim Pedd om 10:45 in Algemeen
Het gerucht gaat dat acteur Andy Serkis getekend heeft voor een rol in The Batman. Als dat klopt, verenigt hij zich met Dawn of the Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves. Welke rol Serkis op zich zal nemen is niet duidelijk.

De site Batman on Films meldt dat de acteur getekend heeft voor een van de rollen in de film. Welke rol weten wij ook nog niet, al speculeert men op de site dat de acteur de rol van Penguin zou spelen. Dat is overigens niet meer dan speculatie; de site erkent zelf ook geen idee te hebben wie Serkis zal spelen.

Jongere acteur
Er is nog weinig bekend over The Batman, al weten we dat Robert Pattinson getekend heeft voor de rol van een jongere Batman. De acteur is de nieuwste in een lange reeks die de cape zal gaan dragen. Hij is in deze film nog maar net bezig als Batman en meer een detective dan een gemaskerde held.

Verder weten we dat het een noir-film moet worden, die zich wel afspeelt in de wereld van het DCEU maar er niet direct aan gelinkt is.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Zoals geschreven is het een gerucht. Zolang er geen zekerheid is kan er weinig over gezegd worden.

SplashySleet20

Avatar

Hij zou wel perfect zijn. Maar ik zie hem liever een mation capture rol spelen.

CorneelVf

Avatar

Afhankelijk van het design kunnen ze Serkis natuurlijk ook een ge-motion capture-de Penguin laten spelen. Is tegenwoordig misschien wel goedkoper dan kilo's make-up.

Steve-O

Avatar

Ik zie hem juist liever geen mo-cap rol spelen. Zou hem graag als Penguin willen zien.

GreenHornet

Avatar

Penguin gaat mocap worden.

NieuwsFilm

meest populair