Regisseurs over lot Guardians-heldin in 'Avengers'-tweeluik

Regisseurs over lot Guardians-heldin in 'Avengers'-tweeluik

Zou ze nog kunnen terugkeren?

Het mag duidelijk zijn, we krijgen nu spoilers voor de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. In gesprek met FOX 5 DC hebben de regisseurs kort stilgestaan bij het personage Gamora, de rol van Zoe Saldana in de tweeluik.

In Infinity War zien we hoe de Guardians-heldin door Josh Brolins Thanos van een klif wordt gegooid. Ze sterft in ruil voor de Soul Stone. In Endgame zien we haar echter terugkeren als de 2014-versie, het moment waarop ze nog in Team Thanos zit. Regisseurs Anthony en Joe Russo hebben nu gehint naar of ze de knip van Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man heeft overleefd.

Overleefd of niet?
"Het argument zou kunnen zijn dat Tony al het kwaad weg wenste. Was zij slecht of gewoon de vijand? Leeft ze nog? Wie weet is dat een verhaal voor een andere keer," aldus Joe Russo op de vraag of Gamora wel of niet doodging door de knip van Stark. Anthony vulde aan: "Als Tony Thanos en zijn complete leger wilde wegvagen, was ze dan nog steeds deel van zijn leger?"

En hiermee lijkt te worden bevestigd dat het personage van Saldana nog leeft en waarschijnlijk op een bepaald moment in het Marvel Cinematic Universe terugkeert. In Endgame zien we hoe de 2014-Gamora twijfelt aan haar rol in het grotere geheel.

NieuwsFilm

meest populair