Mark Ruffalo (Hulk) deelt grappige reden waarom je de re-release van 'Avengers-Endgame' moet zien

Mark Ruffalo (Hulk) deelt grappige reden waarom je de re-release van 'Avengers-Endgame' moet zien

Mocht je nog een reden zoeken waarom je hem (nog) eens zou moeten gaan bekijken.

Alsof Avengers: Endgame het nog niet goed genoeg deed in de bioscopen dit jaar. Schijnbaar niet. Lange tijd leek het erop dat de film de best verdienende film ooit zou worden, maar uiteindelijk wist het Avatar niet van de troon te stoten. Als oplossing hiervoor hadden Disney en Marvel derhalve een mogelijke oplossing: de film gewoon nog eens heruitbrengen.

Natuurlijk zorgde men er wel voor dat deze versie nét iets anders was, om de mensen die hem reeds (meermaals) zagen ook weer in de bioscoop te krijgen. Het zou gaan om een alternatieve versie met ongeveer zeven minuten aan extra beeldmateriaal. Voor een film van dik drie uur is dat natuurlijk vrij weinig. Mark Ruffalo deelde via Twitter echter een komische reden om mensen te 'overtuigen' toch nog eens naar de bioscoop te komen.

Tweet
Via Twitter deelde hij een tweetal setfoto's van Chris Hemsworth in zijn fat suit, welke hij droeg om een dikke versie van Thor te spelen. "Reden 1 van 3000 om Avengers: Endgame dit weekend nog eens te gaan bekijken in de bioscoop", liet hij als onderschrift van de foto's weten. Vermoedelijk was een deel van het vrouwelijke publiek liever voor Hemsworth naar de bioscoop gegaan als hij géén fat suit zou dragen.




NieuwsFilm

meest populair