Daisy Ridley vertrok bijna tijdens opnames 'Star Wars: The Force Awakens'

Daisy Ridley vertrok bijna tijdens opnames 'Star Wars: The Force Awakens'

Eenmaal in Star Wars ben je een grote ster.

Als je de hoofdrol accepteert in een Star Wars-film, dan weet je bijna zeker dat je een grote ster gaat worden. Daisy Ridley kreeg de kans, maar was in het begin niet zeker van haar zaak. Tijdens de opnames voor Star Wars: The Force Awakens (2015) verliet ze bijna de set.

In gesprek tijdens de Happy Sad Confused podcast liet Ridley, die Rey steelt in de vervolgtrilogie, weten dat ze bijna van de set was vertrokken. De situatie werd haar klaarblijkelijk net even teveel.


"Het was afschuwelijk, het was echt eng, ik voelde me gewoon ziek en ik kende niemand echt. Het kostte me echt heel veel tijd om me op mijn gemak te voelen bij mensen. En ik herinner me dat ik achter de Speeder zat en dat er ladingen mensen waren. Iemand hield een paraplu voor mij vast en zelfs dat kon ik niet hebben, zo van: 'Oh, iemand houdt een paraplu voor me vast... Oké.' En ik herinner me dat ik dacht, 'ik kan het niet doen.' Alsof het niet juist voelde."

Laatste film
Recent liet Ridley weten dat Star Wars: The Rise of Skywalker haar laatste Star Wars-film wordt. In december zie je hoe ze de Skywalkersage afrondt.

NieuwsFilm

meest populair