Celebrity

Evan Rachel Wood haalt hard uit naar David Harbours personage in Netflix-serie 'Stranger Things'

Als gevolg hiervan krijgt 'The Wrestler' actrice ook de nodige kritiek te verduren...

door FilmTotaal om 15:22 in Celebrity
Netflix kwam recentelijk al wat onder vuur te liggen na een onderzoek waaruit blijkt dat er heel veel rokers zijn in Netflix-content. Genoemd werd onder andere de populaire serie Stranger Things. De streaming-gigant heeft dan ook al laten weten dat ze het roken in producties zullen verminderen. Toch wordt er nu weer geklaagd over het laatste seizoen van Stranger Things.

In deze populaire serie speelt David Harbour, die eerder dit jaar nog was te zien in de nieuwe Hellboy, sheriff Hooper. Ondanks het feit dat hij een van de meest geliefde personages van de show is, ziet actrice Evan Rachel Wood dat anders. Wood, die zelf ook de hoofdrol speelt in een populaire HBO serie, Westworld, laat nu van zich horen.

Fout en agressief
In de serie cancelt actrice Winona Ryders personage Joyce op het laatste moment een date met Hooper. Dit schiet hem echter in het verkeerde keelgat, maar volgens Wood gaat hij hier te ver in: ''Date nooit iemand zoals hem. Zijn verregaande jaloezie en gewelddadige uitbarstingen zijn absoluut niet sexy zoals dat op tv wel vaker wordt voorgesteld. Ik weet dat het maar een serie is en dat het zich in de jaren tachtig afspeelt, maar dat is nu juist mijn hele punt. Dit soort gedrag was toen ook al onaanvaardbaar!''

Sommigen waren het met de actrice eens, anderen vielen haar juist weer aan op sociale media. Zo wordt haar Twitter-pagina er momenteel door overladen, zoals hier te zien is. Aan welke kant sta jij?

NieuwsFilm