Christoph Waltz' Blofeld terug in 'Bond 25'!

Christoph Waltz' Blofeld terug in 'Bond 25'!

Opnames Bond 25 in volle gang met regisseur Cary Fukunaga.

Volgens een reporter van The Playlist is niemand minder dan Christoph Waltz gespot op de set van Bond 25, de volgende nog titelloze James Bond-film die in 2020 in de bioscoop moet verschijnen.

Volgens columnist Baz Bamingboyle van The Playlist was Waltz aanwezig op de set in Pinewood Studios. Een bezoeker zag Waltz en de acteur zou tegen hem hebben gezegd, "je hebt me niet gezien."

Blofeld
Al langere tijd wordt verondersteld dat Waltz terugkeert als Blofeld, de slechterik uit Spectre uit 2015. De verwachting is dat het gaat om een cameo. Bond (Daniel Craig) zou waarschijnlijk een bezoekje brengen bij de gevangen genomen Blofeld om informatie te achterhalen over de nieuwe slechterik van acteur Rami Malek.

Andere rollen zijn voor Ralph Fiennes als M, Lea Seydoux als Dr. Madeleine Swann, Naomie Harris als Moneypenny, Ben Whishaw als Q, Rory Kinnear als Tanner en Jeffrey Wright als Felix. Nieuwe rollen komen van Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik en Lashana Lynch. De laatste zou mogelijk een nieuwe 007 spelen. In april 2020 verschijnt de film van Cary Fukunaga in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair