Groen licht voor superheldenfilm 'Black Adam' met The Rock?

Groen licht voor superheldenfilm 'Black Adam' met The Rock?

Collet-Serra heeft uniek concept in gedachten

Het is al een tijdje stil op het front bij de pre-productie van Black Adam. Maar er lijkt nu schot in de zaak te komen. Dat blijkt uit een interview met producent Hiram Garcia.

Tijdens de première van de nieuwste film van potentiële hoofdrolspeler Dwayne Johnson, Hobbs and Shaw, kreeg Cinemablend de kans om met de producer te spreken. Garcia is betrokken bij alle Rock-projecten, waaronder Black Adam en zijn nieuwste project: The Jungle Cruise. In de nieuwe Disney-film werken The Rock en Garcia al samen met de Black Adam-regisseur Juame Collet-Serra.

"Juame heeft een unieke stijl en visie voor deze film in gedachten. Daar ben ik zo ontzettend enthousiast over. Ik ben bijna trots om fanboy te zijn. De deal is bijna rond, en dan kunnen we starten. Ik heb er ontzettend veel zin in!"

Favoriete regisseur
Garcia heeft de regisseur sowieso wel hoog zitten: "Jaume is een ontzettend groot talent. Hij is een van mijn favoriete regisseurs. Hij is niet alleen getalenteerd, hij kan ongelofelijk goed samenwerken en heeft een enorm beeldende visie."



Black Adam is op zijn vroegst in 2022 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair