Algemeen

Zachary Levi: Crossover 'Shazam!' & 'Black Adam' onwaarschijnlijk

Dat beweert hoofdrolspeler Zachary Levi althans.

door Jeffrey Kouters om 11:06 in Algemeen
Het gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat DC-superheld Shazam het opneemt tegen zijn aartsvijand Black Adam. Dat beweerde hoofdrolspeler Zachary Levi tijdens een fanevent in Keulen, Duitsland. Volgens Levi zien we die knokpartij op zijn vroegst pas in Shazam! 3.

Dit jaar was Shazam! een bijzonder aangename verrassing. Er wordt dan ook al gewerkt aan een vervolg. Fans die hopen de bekende vijand Black Adam in Shazam! 2 te zien, komen bedrogen uit. Volgens Zachary Levi, die de rol van Shazam vertolkt, duurt het nog wel even voordat we de twee personages in één film gaan zien. "Voor zover ik weet, zal Black Adam niet in de tweede film te zien zijn, omdat ze [Warner Bros., red.] eerst zijn solofilm willen maken", legt hij uit.

Solofilm Black Adam in productie
Zoals we eerder vandaag al konden melden, wordt er momenteel hard gewerkt aan een solofilm rondom Black Adam. Dwayne Johnson moet de hoofdrol in die film gaan spelen en is ook betrokken als producent. Juame Collet-Serra (Jungle Cruise) moet plaatsnemen in de regiestoel.

Clash met rustige opbouw
Levi weet meer te vertellen over Black Adam. "Hij is de ultieme slechterik voor Shazam. Hij is mijn dubbelganger, mijn gemene tweelingbroer. Zoiets moet je bewaren voor een later moment", legt hij uit aan de zaal. "Dat gevecht zal waarschijnlijk moeilijk te overtreffen zijn", meent hij. Volgens Levi is het plan duidelijk. "We willen er langzaam naartoe werken".

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Flutfilm.

Zembo

Avatar

Topfilm.

Master Of Films

Avatar

Het was de betere Captain Marvel film van dit jaar.

Marklar

Avatar

Hoe zit het eigenlijk met die jungle cruise film. Afgezien van een setvideo niks meer van vernomen

Master Of Films

Avatar

Marklar "Hoe zit het eigenlijk met die jungle cruise film."
Uitgesteld naar 24 juli 2020.

GreenHornet

Avatar

Captain Marvel was beter dan deze matig aftreksel van Superman

NieuwsFilm

meest populair