Zachary Levi: Crossover 'Shazam!' & 'Black Adam' onwaarschijnlijk

Zachary Levi: Crossover 'Shazam!' & 'Black Adam' onwaarschijnlijk

Dat beweert hoofdrolspeler Zachary Levi althans.

Het gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat DC-superheld Shazam het opneemt tegen zijn aartsvijand Black Adam. Dat beweerde hoofdrolspeler Zachary Levi tijdens een fanevent in Keulen, Duitsland. Volgens Levi zien we die knokpartij op zijn vroegst pas in Shazam! 3.

Dit jaar was Shazam! een bijzonder aangename verrassing. Er wordt dan ook al gewerkt aan een vervolg. Fans die hopen de bekende vijand Black Adam in Shazam! 2 te zien, komen bedrogen uit. Volgens Zachary Levi, die de rol van Shazam vertolkt, duurt het nog wel even voordat we de twee personages in één film gaan zien. "Voor zover ik weet, zal Black Adam niet in de tweede film te zien zijn, omdat ze [Warner Bros., red.] eerst zijn solofilm willen maken", legt hij uit.

Solofilm Black Adam in productie
Zoals we eerder vandaag al konden melden, wordt er momenteel hard gewerkt aan een solofilm rondom Black Adam. Dwayne Johnson moet de hoofdrol in die film gaan spelen en is ook betrokken als producent. Juame Collet-Serra (Jungle Cruise) moet plaatsnemen in de regiestoel.

Clash met rustige opbouw
Levi weet meer te vertellen over Black Adam. "Hij is de ultieme slechterik voor Shazam. Hij is mijn dubbelganger, mijn gemene tweelingbroer. Zoiets moet je bewaren voor een later moment", legt hij uit aan de zaal. "Dat gevecht zal waarschijnlijk moeilijk te overtreffen zijn", meent hij. Volgens Levi is het plan duidelijk. "We willen er langzaam naartoe werken".

NieuwsFilm

meest populair