'Terminator: Dark Fate'-reboot moet veel beter gaan worden

'Terminator: Dark Fate'-reboot moet veel beter gaan worden

Regisseur Tim Miller weet precies wat de vorige vervolgen fout deden.

Alhoewel de Terminator-franchise al behoorlijk wat jaren met ons is, heeft de franchise met meerdere vervolgen en zelfs een televisieserie op Terminator 2: Judgement Day na de sleutel voor een goed vervolg niet weten te kraken. Het zorgt in elk geval voor enige scepsis bij fans ten aanzien van Terminator: Dark Fate.

In een interview met Entertainment Weekly legt regisseur Tim Miller uit waarom deze film goed moet doen, wat Rise of the Machines, Salvation en Genisys allemaal niet goed deden. Daar weet Miller een aantal elementen voor te noemen.

Waarom nu wel?
"Ik geloof oprecht dat dit de beste versie van de film na de tweede gaat zijn," begon Miller het interview. "Dat zal des te duidelijker zijn als je de film ziet. Maar de eerste twee films kijken naar tijd als een cirkel. Wat gebeurt, herhaalt zich, en iedereen moet ervoor vechten om ervoor te zorgen dat het ook zo zal zijn. En Jim [Cameron] wist die regel aan het eind van Terminator 2 te verbreken, op het moment dat Sarah Cyberdyne weet te vernietigen. Dat is het eerste wat gebeurde dat nog niet eerder gebeurd was en dat de toekomst zou veranderen. Alleen wist niemand nog op welke manier. Ik denk dat de films die daarna kwamen, daar niet goed naar gekeken hebben en niet echt gevolg hebben gegeven aan dit wapenfeit. Terwijl het heel logisch is voor Sarah om de gevolgen onder ogen te komen, aangezien zij die keuzes maakte."

Dat Linda Hamilton nu terug mag keren als Sarah Connor is dus een goed begin, wat Tim Miller betreft. "Sarah is dezelfde persoon, maar de gebeurtenissen hebben haar veranderd en gevormd. "

NieuwsFilm

meest populair