Algemeen

Wanneer komt 'Thor 4' van Marvel uit in de bioscoop?

Het is nog niet zeker, maar speculeren kunnen we wel!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Iron Man niet. Captain America niet. Maar Thor wel. Van de originele Avengers met solofilms is er eigenlijk maar één die een vierde film krijgt en dat is onze Noorse godheid. Eerder deze week bleek dat Taika Waititi terugkeert om de film te maken samen met Chris Hemsworth. Maar wanneer komt die uit?

Vermoedelijk zal Marvel Studios tijdens zijn panel op de San Diego Comic-Con aanstaande zaterdag laten weten wanneer de film uitkomt. Maar voordat het zover is, kunnen we natuurlijk alvast speculeren en dat is precies wat we gaan doen.

Beschikbare releasedata
Marvel Studios heeft een flink aantal releasedata geprikt:
1 mei 2020
6 november 2020
12 februari 2021
7 mei 2021
5 november 2021
18 februari 2022
6 mei 2022
29 juli 2022
Het is nog niet bekend welke films op al die data uit zullen komen. Maar aangezien Black Widow nu opgenomen wordt, komt die op 1 mei 2020 uit. Dan volgen ook Shang-Chi en The Eternals, waarvan we verwachten dat ze op 6 november 2020 en 12 februari 2021 uitkomen. Daarna is er ruimte voor Thor 4.

De verwachting is dat die film in de loop van mei 2021 of november 2021 uitkomt. Dat is relatief snel, maar aangezien Taika Waititi zijn Akira-film heeft moeten pauzeren, lijkt het erop dat de productie an Thor 4 snel zal starten. Wat denk jij?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Ik denk dat "relatief snel" nogal overdreven is

Rutherford

Avatar

Thor Ragnarok was in feite meer een “eerste” film dan Thor 3.

Artificialis

Avatar

In zekere zin was Age of Ultron eigenlijk Iron Man 4. En in hoeverre was Civil War meer een Captain America dan Iron Man film? Dus in feite hebben we ook al Iron Man 5 gehad. Waar was Thor in deze films? Hij was immers ook beperkt aanwezig in Age of Ultron. Dus Thor 4 is vooral een goede manier om tijd in te halen die hij in andere films heeft gemist.

NieuwsFilm