Algemeen

Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?

Regisseur Tim Miller (Deadpool) vraagt zich af of fans hier wel klaar voor zijn.

door Steven van der Vegt om 22:30 in Algemeen
Sinds de eerste twee Terminator-films van James Cameron, waren er verschillende filmmakers die een poging waagden om de franchise in leven te houden. De vervolgen die sinds het tweede deel op het witte doek verschenen, konden echter niet op veel lof rekenen. Het laatste deel Terminator: Genisys kreeg vernietigende kritieken en haalde onvoldoende geld binnen. Met het nog te verschijnen nieuwe deel Terminator: Dark Fate hoopt men de fans weer voor zich te winnen, maar de regisseur heeft hier al enige zorgen over.

Voor het eerst sinds de tweede film zijn de rechten terug in handen van diens originele schepper James Cameron. Hij bedacht een verhaal voor de film en rekruteerde regisseur Tim Miller (Deadpool) om de film te regisseren. Laatstgenoemde maakt zich echter zorgen of de fans wel klaar zijn voor hoe Arnold Schwarzenegger deze keer als de T-800 Terminator te zien zal zijn. "Ik vrees dat de fans nog niet helemaal klaar zullen zijn voor wat van Arnold zijn personage is geworden, het is namelijk erg anders dan we gewend zijn", liet de regisseur in een interview optekenen.

Trailers
Van verder commentaar op dit statement weerhield hij zich, de boodschap van Miller blijft zo vrij cryptisch. Het is te hopen dat de vrees van de regisseur meevalt, de hoop op eindelijk weer een goede Terminator-film ligt bij velen hoog. Deze nieuwste Terminator zal alle delen na het tweede deel negeren en Arnold Schwarzenegger zal als een verouderde Terminator te zien zijn die Sarah Connor gaat helpen.

Tot dusver zagen we hem in de trailer alleen in een hutje op de hei wonen, allicht verklapt een volgende trailer iets meer over zijn personage. Het is te hopen dat de trailer echter ook weer niet teveel verklapt, bij enkele trailers van voorgaande delen werden namelijk belangrijke plot-twists prijsgegeven.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ben klaar met deze film terwijl die nog moet uit komen. Aan de trailer te zien word dit een gare film. En daar gaat Arnie niks aan veranderen helaas

Frietgezicht

Avatar

Goku32, +1
Wijze woorden maat!

CaptainCab

Avatar

Ja, ik heb het ook wel gehad met de Terminator sequels. Ze hebben er iets te veel slechte gegeven om het vertrouwen nog terug te kunnen winnen.

centr1no

Avatar

Het lijkt er op dat Miller er van alles aan probeert te doen zoveel mogelijk mensen te irriteren voor deze film uit komt.
Eerst zijn we allemaal vrouwenhaters en nu zijn we er 'niet klaar voor'. What's next?

OzorNox

Avatar

Ik vrees ook dat deze film hetzelfde donkere lot gaat ondergaan als wat je op het kleine kamertje produceert..

Master Of Films

Avatar

Van slechte trailer tot niet verkoopbare uitspraken van Miller zorgt ervoor dat marketing van deze Terminator film nog steeds niet goed op de rails ligt. Schijnbaar hebben ze geen vertrouwen in Dark Fate. Ik zie dit toch als slechte voortekens, en niet meer dan logisch dat sommige mensen nu al klaar met die controversiële bullshit vibe waar Dark Fate zich vervuild.

Een voorbeeld van goed vertrouwen en een goede marketing is Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Dat deze film tijdens het Cannes Festival werd vertoond had een reden.

Tarantino "Oddly enough, I guess the bottom line is, it costs a lot of money to go and when you have the head of marketing and the head of the studio saying, “OK, let’s do it,” then that is a major sign of confidence they have in the movie, in letting the world know. They’re not going to drop a couple million dollars if they don’t think they have the goods. If they don’t think these reviews are going to be good? These are going to be our lead horses that ride our stagecoach into town. We can all be wrong about that, but everyone has to be that confident. Yeah, it is a risk, but that is overshadowed by the fun, especially in a world that seems like is getting less and less and less so."

Kortom veel positiviteit rondom Once Upon a Time in Hollywood (ik laat dat kleine smetje 'I reject your hypothesis' buiten).

Benieuwd wat voor financiele gevolgen Dark Fate gaat krijgen. En wie de schuld gaat krijgen, wat voor goed is voor clickbaits. Smiley face

Civilian Supreme

Avatar

Komen al deze 'nieuwsberichten' niet uit 1 interview?! Worden er wel veel zo.

Ze zullen hem wel heel zachtaardig gemaakt hebben, wss ondertussen ook qua gedrag niet meer van mens te onderscheiden. Als dat zo is dan is ook dat helemaal waardeloos

Gyros regime

Avatar

Misschien eens leuk om een film te maken over wie de man was voordat de robots zijn lichaam kopiëren voor hun doeleinden.

TheGuardian

Avatar

Master of Films, de titel 'Dark Fate' is perfect gekozen voor deze film dan. Ze wisten van te voren waarschijnlijk al dat de film een donker lot zou tegemoet zou gaanSmiley face

Artificialis

Avatar

Er zit een verschil tussen het negeren van de voorgaande films en negeren dat ze zijn gemaakt. Dat laatste lijkt teveel focus te krijgen. Het publiek gaat niet naar Terminator 3, die gaan naar Terminator 6.

Maac

Avatar

centr1no "Het lijkt er op dat Miller er van alles aan probeert te doen zoveel mogelijk mensen te irriteren voor deze film uit komt.
Eerst zijn we allemaal vrouwenhaters en nu zijn we er 'niet klaar voor'. What's next?"
Helemaal mee eens. Hij lijkt geen vertrouwen te hebben in het publiek, en eerlijk gezegd vind ik de trailer daar al een voorbeeld van.
Je maakt een vervolg op één van de beste en meest geliefde (actie)sequels ooit gemaakt en het enige wat je doet is mekkeren. Dit is je kans om geschiedenis te schrijven en je bij grootheden aan te sluiten! Helaas!

Sunspot

Avatar

Hij zal wel op andere mode zitten, zelfdenkend, vrij zeg maar. Wat ze ook zeiden in T2.

Sunspot

Avatar

En heb ook weinig vertrouwen meer in een goede film.

Waarom moeten ze nou al die vrouwen de hoofdrol geven ten eerste.

Maak gewoon een vervolg, met ARnold en Sarah vooral

Civilian Supreme

Avatar

Ik zie herkenbare patronen in het gedrag van Miller, doet me erg denken aan Feig destijds met Ghostbusterettes.

Novarellum

Avatar

Goed nieuws; Edward Furlong speelt John Connor En de film is R-rated

Sunspot

Avatar

^

Edward Furlong in the house? Bron graag?

Zou echt vet zijn, maar zou allang nieuws zijn, dus denk bullshit haha.

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

yep, merk dat ook.

Ze hebben zelf al geen vertrouwen in lijkt het, weten dat mensen dit helemaal niet zo willen zien, maar wordt toch gedaan, doorgedrukt, en dan schuld proberen te creëren bij de kijkers ook haha :D

krisiz

Avatar

Edward Furlong bevestigd!

https://comicbook.com/movies/2019/07/18/terminator-dark-fate-eddie-furlong-john-connor-return/

Pepej

Avatar

Michael Biehn als Terminator, dat zou pas ziek zijn..
Ze zijn gewoon veel te laat, Linda Hamilton is te oud, Schwarzenegger ook. Hoezo heeft Cameron afstand gedaan van de rechten? Rara.
Als ze toen met zn drieën, vieren voor een echte deel drie waren gegaan
Met Michael Biehn als Terminator en dan zoals iemand hier eerder zei arnie als de originele man naar wie de Terminator is gemodelleerd,
Deze nieuwe Terminator die ik hier zie is een soort kruising tussen die ban Robert Patrick en Venom haha , tsja...

Civilian Supreme

Avatar

^zal wel een minimale rol zijn, denk dat hij dan ook in die 'cabin' zit en nog altijd wordt beschermd door pops.

Best jammer dat dit al bekend is als het waar is. Had een mooie verassing geweest.
Als de reacties op toekomstige spots/trailers negatief blijven zullen ze alle mogelijke verassingen er wel uit slingeren om toch nog wanhopig mensen te trekken.

Frietgezicht

Avatar

^ Maar we zijn 27 jaar verder he. Deel 1 en 2 gingen om zijn dood zodat hij geen leider van het verzet zou worden, dus moet hij in deze film inmiddels die leider zijn neem ik aan.
Die grote oorlog waar we beelden van zagen hoort toch ook nog plaats te vinden? Johnnie is niet voor niks gered...
Maar goed, als je het verhaal leest van de film is zijn dood in de eerste minuten van de film voorspelbaar.
Arnie heet trouwens in deze film Carl. No joke...

Frietgezicht

Avatar

Uberhaubt heeft FT het druk morgen. Top Gun 2 trailer is te zien. Nieuwe Jay en Silent Bob trailer is ook uit...

Artificialis

Avatar

Het is toch al lang bekend dat we een jonge Edward Furlong te zien gaan krijgen? Zijn CGI gezicht op het lichaam van een jonge figurant. Ik ga er niet vanuit dat de volwassen Edward Furlong ook te zien zal zijn.

Gregbelgie

Avatar

Ik zie in dwayne johnson de ideale terminator 2 meter groot breed en heeft die ogen en look waar ge bang van zou krijgen wie weet ... da ze hem mss wel die kans eens geven

Artificialis

Avatar

^ De T-1000 liet juist zien dat je niet een bodybuilder hoeft te zijn om intimiderend over te komen. Ik heb liever de T-800 achter mij aan dan dat vloeibare ding.

Headzz76

Avatar

In de laatste films speelde hij de rol die we verwachten. Dat heeft dus niet altijd zo goed uitgepakt. En ik moet eerlijk zijn, Any moet het niet hebben van zijn voortreffelijke acteerkunsten.

Maar wat nou als hij, onder toeziend oog van de de beste producer, nu wel prachtig acteer werk aflevert. Een volledige twist in het verhaal. Je verwacht de T800 met een Sara Conner die een ander lever heeft, vooruit gegaan is, de zaken achter gelaten heeft.
Ik zie nu een Sara Conner die is blijven hangen in haar verleden, boos, verknipt, gehard, en een Arnold die mogelijk "menselijk(?), " is geworden. Dat brengt een compleet andere dimensie aan de sfeer.
Bioscoophit. Het zou zomaar kunnen. Ga ik hem zien? Zeker!! Al was het enkel omdat James het produceert.

jwk

Avatar

Dacht dat Edward Furlong ook weer meedeed?

Maac

Avatar

Als Dwayne Johnson serieus ooit gecast wordt als een Terminator is het einde écht zoek.

Innocent

Avatar

Wat een gezeimel, het wordt een fantastische film, zeker weten.

Blockbuster

Avatar

Edward Furlong terug als John Connor in Terminator: Dark Fate!

https://www.theguardian.com/film/2019/jul/19/edward-furlong-terminator-dark-fate-tim-miller-james-cameron-arnold-schwarzenegger-linda-hamilton

Dust1981

Avatar

@Civillian Supreme Dat ze uit een interview meerdere artikels halen doen ze al lang bij FilmTotaal. Zou het ook graag anders zien maar clicks hé...

NieuwsFilm

meest populair