Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?

Ben jij klaar voor een geheel andere Schwarzenegger in 'Terminator: Dark Fate'?

Regisseur Tim Miller (Deadpool) vraagt zich af of fans hier wel klaar voor zijn.

Sinds de eerste twee Terminator-films van James Cameron, waren er verschillende filmmakers die een poging waagden om de franchise in leven te houden. De vervolgen die sinds het tweede deel op het witte doek verschenen, konden echter niet op veel lof rekenen. Het laatste deel Terminator: Genisys kreeg vernietigende kritieken en haalde onvoldoende geld binnen. Met het nog te verschijnen nieuwe deel Terminator: Dark Fate hoopt men de fans weer voor zich te winnen, maar de regisseur heeft hier al enige zorgen over.

Voor het eerst sinds de tweede film zijn de rechten terug in handen van diens originele schepper James Cameron. Hij bedacht een verhaal voor de film en rekruteerde regisseur Tim Miller (Deadpool) om de film te regisseren. Laatstgenoemde maakt zich echter zorgen of de fans wel klaar zijn voor hoe Arnold Schwarzenegger deze keer als de T-800 Terminator te zien zal zijn. "Ik vrees dat de fans nog niet helemaal klaar zullen zijn voor wat van Arnold zijn personage is geworden, het is namelijk erg anders dan we gewend zijn", liet de regisseur in een interview optekenen.

Trailers
Van verder commentaar op dit statement weerhield hij zich, de boodschap van Miller blijft zo vrij cryptisch. Het is te hopen dat de vrees van de regisseur meevalt, de hoop op eindelijk weer een goede Terminator-film ligt bij velen hoog. Deze nieuwste Terminator zal alle delen na het tweede deel negeren en Arnold Schwarzenegger zal als een verouderde Terminator te zien zijn die Sarah Connor gaat helpen.

Tot dusver zagen we hem in de trailer alleen in een hutje op de hei wonen, allicht verklapt een volgende trailer iets meer over zijn personage. Het is te hopen dat de trailer echter ook weer niet teveel verklapt, bij enkele trailers van voorgaande delen werden namelijk belangrijke plot-twists prijsgegeven.

NieuwsFilm

meest populair