Sebastian Stan (Bucky) legt uit waarom hij Captain America niet kan opvolgen

Sebastian Stan (Bucky) legt uit waarom hij Captain America niet kan opvolgen

Volgens hem is Anthony Mackie's Falcon een veel betere optie!

Avengers: Endgame was een weergaloos succes. De film werd uiterst goed gehaald en werd recentelijk nog de best verdienende film toen hij aan James Cameron's Avatar voorbij ging. Desondanks vinden sommige mensen dat er enkele minpunten in de film zitten. Zo vindt bijvoorbeeld een groepje fans het bizar dat Steve Rogers (Chris Evans) Sam Wilson (Anthony Mackie) kiest als de nieuwe Captain America. Zij zijn namelijk van mening dat Bucky deze eer verdient. Toch denkt de acteur zelf, Sebastian Stan, dat het niet meer dan logisch is dat Wilson het stokje van Rogers overneemt.

Op het einde van Endgame keert een oude Steve terug naar de actuele MCU-tijdlijn, nadat hij alle Infinity Stones terug heeft gebracht naar hun originele locaties en hij zijn leven heeft doorgebracht met Peggy Carter. Hij besluit zijn schild te geven aan Sam. Sommigen vinden echter dat Bucky het meer verdient, Cap's oudste vriend die ook enorm krachtig is. Toch vindt Bucky dit zelf heel normaal:

Bucky's reactie
Zo zegt de acteur: ''Het zou totaal niet logisch zijn als ik Captain America zou moeten opvolgen... Waarom zou je het schild geven aan de man die al jarenlang probeert zijn oude leven achter zich te laten? Ik herinner me het moment dat ik het script las en erachter kwam dat Falcon het schild van Cap kreeg. Mijn eerste gedachte was: ''Oh wauw, dus dit gaat gebeuren!'' Het is absoluut de goede keuze. Sam Wilson was altijd al Captain America's rechterhand''.

Ook liet Stan weten dat zijn personage dan wel sterker mag zijn dan Falcon, de laatstgenoemde lijkt toch meer op Captain America. Het gaat bij Captain America namelijk niet zo zeer om zijn fysieke kracht, maar om zijn leiderschap en om het feit dat hij altijd het goede ziet in elke persoon. Sam lijkt in dat opzicht meer op Captain America. Stan zei eveneens dat zijn personage niet toe zou zijn aan zo'n grote verantwoordelijkheid, aangezien hij nog steeds aan het herstellen is nadat hij werd gehersenspoeld en gebruikt door HYDRA.

NieuwsFilm

meest populair