'Jurassic World 3' wordt 'viering van gehele franchise' volgens regisseur

'Jurassic World 3' wordt 'viering van gehele franchise' volgens regisseur

De film wordt mogelijk pure nostalgie voor de echte fans.

Het volgende dinosaurusavontuur in de Jurassic World-reeks zal bijzonder nostalgisch worden. Dat belooft terugkerend regisseur Colin Trevorrow. Volgens Trevorrow zal Jurassic World 3 een 'viering van de gehele franchise' worden. Wat heeft hij in petto?

Colin Trevorrow was onlangs aanwezig bij de opening van een nieuwe Jurassic World-attractie in Universal Studios Hollywood. Daar werd hem gevraagd of Jurassic World 3 daadwerkelijk de laatste film van de nieuwe reeks wordt. "Ik ben iemand die zich maar op één film tegelijkertijd kan focussen, dus mijn aandacht is volledig gericht op de derde film", vertelt Trevorrow.

Wel licht Trevorrow een tipje van de sluier op. "De film wordt een viering van alles wat we tot nu toe in deze franchise hebben gezien", beweert hij. Zijn woorden worden door sommige fans geïnterpreteerd als een bevestiging dat een aantal castleden uit de originele trilogie terug zal keren. Het gerucht dat Laura Dern (Ellie Sattler), Sam Neill (Alan Grant) en Jeff Goldblum (Ian Malcom) misschien een rol hebben, gaat al langer.

Goldblum had ook een kleine rol in de tweede film, Fallen Kingdom (2018), en Dern heeft meermaals aangegeven open te staan voor een terugkeer. Dern en Neill waren beiden voor het laatst te zien in Jurassic Park III (2001).

Jurassic World 3 moet in de zomer van 2021 in de bioscopen verschijnen!

NieuwsFilm

meest populair