Verlengde versie 'It: Chapter Two' nu al aangekondigd!

Verlengde versie 'It: Chapter Two' nu al aangekondigd!

De makers hebben veel film weg moeten knippen voor de bioscoopversie en dat is zonde.

Eerder vandaag konden we al melden dat It: Chapter Two een forse speelduur krijgt. Toch heeft regisseur Andy Muschietti veel weg moeten knippen, en dat is zonde. Daarom hebben de makers nu al een verlengde versie aangekondigd.

In september maakt Pennywise de bioscoopzalen weer onveilig. De film wordt al behoorlijk lang, maar dat betekent niet dat er niet meer film is. De makers hebben namelijk een hoop materiaal weggeknipt voor de bioscoopversie. Producente Barbara Muschietti belooft dat de fans uiteindelijk een hoop van die beelden te zien zullen krijgen.

"Er zal zeker een verlengde versie verschijnen, omdat deze film die absoluut verdient", kondigt ze aan. "Er zijn een aantal geweldige scènes waarvoor helaas geen ruimte was in de bioscoopversie". Volgens Muschietti moet je als filmmaker soms lastige keuzes maken. "Sommige scènes zijn het zeker waard om op een later moment alsnog met het publiek te delen".

Andy Muschietti kondigde eerder ook al een zogenaamde 'director's cut' voor It (2017) aan, maar deze is tot op heden nog niet verschenen. Vermoedelijk had hij het te druk met zijn werk voor het tweede deel, dat op 5 september in de Nederlandse bioscopen verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair