Deze Avenger had Thanos in zijn/haar eentje kunnen [spoiler]

Deze Avenger had Thanos in zijn/haar eentje kunnen [spoiler]

Kevin Feige onthult de sterkste held(in).


Let op: Dit artikel bevat spoilers!

De Avengers hadden behoorlijk wat mankracht nodig om hun ultieme aartsvijand Thanos (Josh Brolin) een kopje kleiner te kunnen maken in Endgame. Toch is er één held(in) die hem makkelijk in zijn/haar eentje had kunnen verslaan. Marvel-producent Kevin Feige onthult nu wie dat is.

Bekijk de afbeelding
"Wanda Maximoff", antwoordt Feige. Deze heldin, gespeeld door Elizabeth Olsen, lijkt steeds krachtiger te worden. "Zij behoort tot de hoogste regionen als het gaat om kracht", vervolgt Feige. In Endgame vocht ze dan ook stevig tegen de gestoorde titaan. "Ik ben er zeker van dat zij Thanos waarschijnlijk in haar eentje had kunnen verslaan als hij zijn leger niet had ingeschakeld", aldus Feige.

Toekomst
Volgens Feige is Maximoff nu getransformeerd tot de echte Scarlet Witch en was deze gevechtsscène onder meer belangrijk vanwege haar rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. "Daarin komen twee helden op een toffe manier samen", teasede Feige, die eerder al onthulde dat de gebeurtenissen in haar aankomende serie WandaVision direct zullen aansluiten op Doctor Strange 2.

NieuwsFilm

meest populair