Algemeen

Deze Avenger had Thanos in zijn/haar eentje kunnen [spoiler]

Kevin Feige onthult de sterkste held(in).

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen

Let op: Dit artikel bevat spoilers!

De Avengers hadden behoorlijk wat mankracht nodig om hun ultieme aartsvijand Thanos (Josh Brolin) een kopje kleiner te kunnen maken in Endgame. Toch is er één held(in) die hem makkelijk in zijn/haar eentje had kunnen verslaan. Marvel-producent Kevin Feige onthult nu wie dat is.


"Wanda Maximoff", antwoordt Feige. Deze heldin, gespeeld door Elizabeth Olsen, lijkt steeds krachtiger te worden. "Zij behoort tot de hoogste regionen als het gaat om kracht", vervolgt Feige. In Endgame vocht ze dan ook stevig tegen de gestoorde titaan. "Ik ben er zeker van dat zij Thanos waarschijnlijk in haar eentje had kunnen verslaan als hij zijn leger niet had ingeschakeld", aldus Feige.

Toekomst
Volgens Feige is Maximoff nu getransformeerd tot de echte Scarlet Witch en was deze gevechtsscène onder meer belangrijk vanwege haar rol in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. "Daarin komen twee helden op een toffe manier samen", teasede Feige, die eerder al onthulde dat de gebeurtenissen in haar aankomende serie WandaVision direct zullen aansluiten op Doctor Strange 2.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Die Wanda is echt een gestoord persoon in de comics :D Benieuwd of ze daar ook iets mee gaan doen.

Tako

Avatar

@SplashySleet20

Dood Thanos: we willen toch weer wat voorzichtiger hiermee zijn. Schijnt dat er nog 133 Nederlanders zijn die de film niet gezien hebben Smiley face

Ereptile

Avatar

Zou Scarlet Witch dan ook magie van Dr. Strange leren of beter weten te beheersen?! Vind Elizabeth Olsen wel 1 van de leukere aanwinsten van het MCU Smiley face

ultraThijs

Avatar

Ik vind Wanda echt een geweldig karakter in de MCU en ben benieuwd naar de serie en Doctor strange

Master Of Films

Avatar

Het was al duidelijk dat Wanda een instabiele emotioneel karakter is. Vision hield haar op het "rechte" pad. Zeer logisch dat ze een enorme haat heeft aan de moordenaar van haar geliefde Vision. En ze haalt enorme kracht uit haar haat om Thanos om te brengen. De confrontatie tussen Wanda en Thanos was helaas kort, maar wel een krachtige scene. Een van de betere hoogtepunten van Endgame.
Maar goed, de eer was aan Tony. Dat was uiteraard ook een hoogtepunt. Ook vrede mee als Cap of Thor het was geweest om Thanos naar het hiernamaals te sturen. Zolang het maar die ene karakter (met een lege persoonlijkheid) was geweest.

Frietgezicht

Avatar

Captain Marvel toch ook? En Dr Strange toch ook? Als hij de handschoen niet zou hebben zijn ze alle 3 sterker.

Als Thanos aan het begin van Infinity War die 3 was tegen gekomen op het schip en niet Thor en Hulk dan had hij toch een probleem.

Rafael11

Avatar

Ik vind zelf Dr Strange de meest krachtige in de MCU, zeker met de potentie van z'n magische krachten. Ik kijk ieder geval wel uit naar Dr Strange 2 met Scarlet Witch. Denk dat het een mooi duo kan worden.

shellghost

Avatar

House of M alsjeblieft Marvel......
Dat zou een geniaal begin zijn van Phase 6.

Robbepost

Avatar

DEZE AVENGER HAD THANOS IN ZIJN/HAAR EENTJE KUNNEN [SPOILER]

Ik dacht Falcon met zijn pistooltjes en drone.

Monojaxx

Avatar

Wanda is mijn favoriet uit het MCU. De rust en kalmte die ze uitstraalt en tegelijkertijd een dodelijke power!

En het is ook gewoon een hele mooie vrouw.

Arnold_FF7

Avatar

Dus eerst was het caprain marvel en nu ineens wanda. Ben hrt wel eens met deze stelling trouwens. Iemand die een andere dimensie of the ohenix force kan laten verdwijnen is waarschijnlijk de sterkste

Ang3l

Avatar

Ik mag hopen dat 32 niet de leeftijd is van Goku32?
Wat een puberale reactie.....

kokosnoot

Avatar

Er is niemand die Thanos aan kan zolang hij zijn infinity gems allemaal bezit en intelligent en met vol potentieel gebruikt.

Zonder alle stenen, denk ik nog steeds dat Wanda hem niet alleen had aangekund. In samenwerking met andere Avengers well. In de comics is bv de Sterke Hulk versie en Thor een pat stelling tegen alleen Thanos zonder de stenen. Hij is dus vrij sterk te noemen. Wanda is echt niet sterker alleen dan Thor en de oude sterke Hulk versie samen.

Thanos

Avatar

I be back

Rohieth

Avatar

Wanda is zo sterk, dat ze zonder accent is gaan praten.

Sunspot

Avatar

Wanda is 1 van de meest krachtige mutanten geloof ik.

Maar Thanos zou krachtiger meoten zijn, zelfs zonder (alle) stenen.

Thanos kan Silver Surfer aan

Master Of Films

Avatar

Rohieth "Wanda is zo sterk, dat ze zonder accent is gaan praten."
Dat waren we al gewend van Carrie Fisher en haar Britse accent poging in A New Hope. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Kende hem niet uit de comics maar voor Age of Ultron praatte ‘kenners’ alsof met Vision de sterkste erbij kwam. Niks van hem gezien. In Civil War was het stond erbij en kijk ernaar en in Infinity War makkelijk uitgeschakeld.

Maac

Avatar

Tako "Dood Thanos: we willen toch weer wat voorzichtiger hiermee zijn. Schijnt dat er nog 133 Nederlanders zijn die de film niet gezien hebben"
Niet meer dan normaal om even netjes te wachten tot de film op DVD uit is toch? Al is het maar voor 133 personen.

Sunspot

Avatar

^
Vision is ook supersterk, maar nauwelijks wat van gezien, niks zowat haha.

Teleurstellend, had echt veel van het karakter verwacht, zo interessant en vet had het kunnen zijn.

Nu was hij meer als gebruikt van het romantische

Goku32

Avatar

Ang31 ik mag toch zeggen dat ik het een lekkere meid vind. Waarom is het nou een puberale gedrag. Dat slaat helemaal nergens op. Wat je nu uit kraamt Ang31, En een beetje kinderachtig om het gelijk weg te halen. Ik mag zeggen dat ik het een knappe vrouw vind.

Rafael11

Avatar

Friet en Sunspot, idd. In de comics is het een powerhouse. Jammer dat we van hem uiteindelijk niet echt iets geweldigs hebben gezien qua krachten. In de comics kon hij zijn eigen massa en dichtheid te veranderen, verlagen en verhogen. En dat maakte hem gevaarlijk voor z'n tegenstanders. Hij kon bijv. nagenoeg onzinbaar zijn(massa/dichtheid enorm laag dus) en dan z'n arm in de borstkas houden(klinkt raar, weet ik. Maar in comics kan alles) en z'n massa op maximum zetten waardoor de tegenstander dus de pineut was. En als ie op z'n maximum was kon ie ook fysiek bijna onkwetsbaar. Dat laatste zagen we ook een klein beetje in Civil War met het gevecht met Hawkeye.

Goku32, Ben het wel met je eens dat het een mooie vrouw is, maar hoe je het daarstraks verwoordde is waarschijnlijk niet meer toegestaan hier op FT, hoe je het nu zegt is iets netter hahaSmiley face. FT is volgens mij wat strenger geworden.

Frietgezicht

Avatar

Beetje flauw. We hebben het over r-rated films en er worden instagram pics van halfnaakte vrouwen geplaatsts maar goku mag niet op zijn manier zijn liefde voor vrouwelijk schoon uiten?

Rickb

Avatar

De sterkste is Galactus in mijn ogen. Maar daar zijn er geloof ik 4 van. Silver surfer dient hem onder dwang.

Drogynn

Avatar

Antman had m ook kunnen hebben door te verkleinen , in een opening te vliegen en weer te groeien.

Drogodracarys

Avatar

Scarlett witch is inderdaad de sterkste als ze haar krachten volledig weet te ontdekken. Ze heeft haar krachten of deels van Chton ...

Sunspot

Avatar

@RickB

Heb ook altijd al het idee dat Galactus en Phoenix de krachtigste zijn

Rafael11

Avatar

^De aller machtigste zijn de One Above All, The Beyonder en de Living Tribunal. En de aller krachtigste Omega-level mutant of in ieder geval een van de, is Franklin Richards.

En als ze Scarlet Witch echt zo sterk zouden maken als in de comics, zou zij zo de volgende grote dreiging kunnen zijn. Ze kan namelijk hele realiteiten veranderen of uitwissen.

Markie Marcolioooo

Avatar

En ik, bij het lezen van de titel van dit stuk, maar denken dat jullie Squirrel-girl bedoelde.

Moet gelijk ook maar even bekennen dat ik Elizabeth wel de leukste van de Olsen familie vind.

Sunspot

Avatar

@Rafeal11

Nooit van gehoord Smiley face.

Denk zelf Galactus, maar moet nog opzoeken die 'anderen'

StarWars-SGPer

Avatar

Het schijnt dat ant-man ook in staat is om thanos in z'n eentje te doden - hij krimpt, kruipt in thanos aars, en wordt vervolgens weer groter zodat thanos kapotgemaakt is

NieuwsFilm

meest populair