De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Juwelendief Henri Charrière wordt (naar eigen zeggen ten onrechte) veroordeeld voor de moord op een pooier. Hij wordt naar een beruchte strafkolonie in Frans-Guyana verscheept. Daar ontmoet hij de fijngevoelige vervalser Louis Dega. De twee raken bevriend en bedenken samen een plan om te ontsnappen van het gevangeniseiland. Een onmogelijke missie, want dat is nog nooit iemand gelukt. Papillon is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een prachtige film, met sterke rollen voor Charlie Hunnam en Rami Malek.

The Red Sea Diving Resort (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gideon Raff | Cast: Chris Evans, Ben Kingsley, Michiel Huisman e.a.
Een stel geheimagenten opent een nephotel voor toeristen als denkmantel om duizenden Ethiopische vluchtingen in veiligheid te kunnen brengen. Zij proberen hen naar Israël te smokkelen. The Red Sea Diving Resort is geïnspireerd door echte verhalen. Captain America-vertolker Chris Evans speelt de roekeloze leider van de agenten. Hij wil koste wat het kost deze vluchtelingen helpen. The Red Sea Diving Resort is een interessante film, met relevante thema's en een goede cast.

Ghostbusters (1984)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Reitman | Cast: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, e.a.
De originele Ghostbusters staat nu op Netflix! Drie parapsychologieprofessors, die onderzoek doen naar het bestaan van geesten, verliezen hun baan en besluiten zich voortaan te verhuren als spokenjagers. Wanneer er een portaal naar een andere dimensie wordt ontdekt, is er meer dan genoeg werk voor de Ghostbusters om alle (kwel)geesten weer te vangen. Voor de fans die hunkeren naar nostalgie is dit de uitgerekende kans om nog eens te genieten van bekende spokenjagers!

Ted 2 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, e.a.
Ted, de bekende teddybeer met zijn grote mond, is terug en wil in deze tweede film dolgraag vader worden. Helaas voor hem houdt de wet deze kinderwens tegen. Daarom besluit Ted een advocaat in te schakelen en een rechtszaak te starten. Ted 2 is, net als zijn voorganger, een lekker flauwe komedie. Niet iedereen zal deze humor kunnen waarderen, maar alle fans van de eerste film mogen deze sequel sowieso niet missen!

Pitch Perfect 2 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elizabeth Banks | Cast: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, e.a.
De Barden Bellas gaan een stap verder en doen mee aan het wereldkampioenschap a-capellazingen in Kopenhagen. Deze vervolgfilm zit vol swingende muziek en dans. Pitch Perfect 2 bevat natuurlijk ook het nodige meidendrama en leuke humor. Vooral Anna Kendrick en Rebel Wilson stelen weer de show. Met al dit muzikale plezier zijn een paar valse noten al snel vergeven. Pitch Perfect 2 moet je zeker eens kijken!


En verder onder meer...

Actie
Air Strike (2018)
Boyka: Undisputed IV (2016)
The Other Guys (2010)

Biografisch
La Bamba (1987)

Documentaire
Léa & I (2019)

Drama
Mon frère (2019)

Fantasy
A Monster Calls (2016)

Kinderfilm
Tom en Jerry: de film (1992)

Komedie
Otherhood (2019)
Holmes & Watson (2018)

Misdaad
Once Upon a Time in Mexico (2003)

Oorlog
Where Eagles Dare (1968)

Romantiek
The Mirror Has Two Faces (1996)

Sciencefiction
Battle: Los Angeles (2011)

NieuwsFilm

meest populair